DUBNATKA pojdte pokecat:-)))

02.12.2008

Ahojky holky, jak se vam vede??mne celkem fajn,zítra jdu na 3D ultrazvuk už se nemůžu dočkat až uvidim maleho Dominička :h: :h: od zítra mam volno do konce tydne tak si to pěkně užiju :dance: jinak je vše fajn..taky sem se objednala na EKG a těhotenské vyšetření..V sobotu si jedem pro postýlku, už se taaak těším :qu:

Kliknutím vložíte smajlíky:

teda koukám, jak každá nakupujete, mě to vše čeká až po Vánocích, naštěstí už mam docela dost věcí vybraných a taky toho budu mít dost po neteři, takže to je na druhou stranu výhoda.
S tím předěláváním mi ani nemluvte. Ted někdy do Vánoc by nám měl kámoš přivést dodělanou linku, takže budeme domontovávat a pak musim předelat celou kuchyn,protože jí ted máme dohromady s obýváke,ale ten už máme ted udělaný zvlášt v jiném pokoji tak nevím, jak se nám to vše do bytečku vejde :s: protože máme dvě sedačky,jelikož jsem se s přítelem nechtěli ani jedné vzdát :j) Ale já jsem takový blázen, že tu sedačku narvu do kuchyně i tak a vedle se mi vejde i jídelní sestava, jen to musím pořádně poměřit,ale to až nebude přitel doma, jinak už se ze mě asi zblázní,protože chci ještě do Vánoc stihnout vymalovat ložnici, no prostě to bude dobrý blázinec.
Jinak docela zajímavé a pěkné obrazy mají v Ikee
Já mam vybraný tento kočárek, nejvíc mě uchvátil a docela si ho holky i chválej, jen mají dost malý výběr barev, což mě mrzí http://www.aaakocarky.cz/Product.aspx?id=1906

jeje,tak napiš jaké to bylo, já se dnes objednávala a měli volno až 5. ledna. Jakou postýlku máš vybranou? :cc):

In reply to by MarSil

ahojky marsil..ja mam vyhodu že můj dr ma v ordnaci všechno ;) ultrazvuk,echo, 3D,takže nikam nemusim, takže mně prostě objednal v termínu kdy je mimi nejlepe vidět což je pry mezi 20-26 tydnem, pak je mimi prý už větší a jdešpatně zaměřit vše najednou..Postylku mam od kamaradky, jeji malej v tom spal asi 2x nebot si navykl spat u nich v posteli..No to ja teda dělat nebudu.. :girl: a ty?

In reply to by MarSil

jo to stíháš..juuuu ta je pěkna a takova něžnoučka..taky ji budu mit v ložnici tam büdu mit i přebalovak, komodu no všechno ;) my sice mame 3+1, ale sme v podnajmu a nemam sklep, takže v tom jednom pokoji je všechno a mimčo se už tam nevleze :n: jinak ja ten obchod znam, nakupuji tam..jdu tam i pro kočár a vaničku
http://www.sambaby.com/1985-kombinace/19678-kocarek-toledo-/
http://www.sambaby.com/88-vany-a-nocniky/13746-vana-prima-baby/

In reply to by MarSil

Já se zblázním mám kompolet předělanej byt...obědnaný nábytek...manžel ted přidělává světla a přidává bodovky no a já jsem tak dlouho čuměla do zdi až se mi přestaly líbit obrazy a všechny jsem je ted sundala :\/: Takže tedka místo kočárku vybírám prozměnu obrázky do obyváku :!k: To bylo trochu z cesty, ale kdyby jste věděly kde nějaké pěkné seženu tak mi dejte vědět...Jo a jinak jsem psala na dubnátka jak mi dopad ultrazvuk, takže kluk:-)

In reply to by MarSil

:a:
Tak mi řekni proč mi dr řekne...vidíte tam má varlátka a pak na 51 procent je to kluk proč neřekne alespon na 90, že to je divný? Ty chceš taky holčičku? Myslím, že se tu sejdeme za dva roky co by těhule znova :!k: Mám javor nábytek s alabastrem...rohovou sestavu a k tomu komody...až budu mít u sebe foták tak Ti to blejsknu...měla jsem k tomu jestli víš ty egypt-motivy...jak třeba nějaká holčina drží vázu a tak...bylo to černooranžový..ted bych chtěla nějaké ty obrazy do béžova nebo tak... :-)

In reply to by Lukášek duben

máme doma překlukováno, tak bych se holčičce nebránila, ale když to bude kluk, tak se taky nic nestane. :cc): Těhule znova... zrovna dneska jsem nad tím přemýšlela, 4 děti to by už bylo asi moc a jsem ráda, že už mám za sebou nevolnosti, ale nikdy neříkej nikdy... fotečky pošli, ráda se podívám, my taky postupně předěláváme jednu místnost za druhou, obývák už je, kuchyň taky, detské pokojíky i sprcha na poschodí, ještě zbývá koupelna na přízemí a ložnice a chodba a je to!!! :one:

In reply to by MarSil

to, abychom se hezky scházely na vánoce a bylo nás mrtě moc:-) Budu mít ted malýho pak po dvou letech malou hihi a až mi bude 35 tak poslední:-) To jest muj plán...jenže kdyby záleželo na mě, že :-) Obyvák už máte? Tak pokud se Ti bude chtít mužeš poslat fotečky...já Ti pošlu v pátek to budu mít foták...Tááák mám udělanou vaječnou pomazánku, dám si k tomu čaj s citronem a jdu s manžou do peřin:-) Máme pujenej film tak se budu koukat, ale beru sebou notas musím najít ještě nějaké ty věci :-) nemám ještě těhu džíny :-(

In reply to by Lukášek duben

tak tady je ten obývák, dům jsme měli po manželových rodičích, tak s místnostma už se moc vymýšlet nedalo, jsou malinké, jinak bych si to zařídila jinak, ale jsme spokojeni i s tím, jak to je... ještě bych chtěla nějaké doplňky vyměnit a něco dokoupit, ale v podstatě je to už hotovo...
http://www.mojetehotenstvi.cz/pro-sarinku-duben
http://www.mojetehotenstvi.cz/pro-sarinku-duben-ii
http://www.mojetehotenstvi.cz/pro-sarinku-duben-iii

In reply to by Lukášek duben

já vytahla oběd z mražáku, tak to bylo šup-šup, jen polívku jsem udělala :a\|: teď jsem se byla projít do obchodu, koupit nějaké ovoce a jogurty a klukům něco k mikulášu :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka