pojištění prcka?

02.12.2008

ahoj holky.mám takovej dotázek jakou máte zdravotní pojištovnu?měnila ji některá z vás před porodem kvůli mimču?a která je nej vhledem k výhodám,já nevím plavání,atd. pro mimčo?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, já mám třeba českou národní zdravotní, od ledna mají takovou akci-jmenuje se manažerka svého mateřství a přispívají částkou 4 500,-pro maminky v očekávání nebo rodiči, příspěvek je na plínky, kosmetiku, předporodní kurzy, nadstrdartní pokoj,atd., je to docela vysoká částka, tak mě to potěšilo a určitě tam ještě příští rok zůstanu. Kdyžtak mrkni na www.cnzp.cz
Měj se hezky

In reply to by misicka 11

děkuju moc,když jsme se ted registrovala k te pojistovne,tak musim neco nahlasit na predesle pojistovne nebo se to automaticky prevedeod 1.1.09 automatcky prevede,a kdy mi prijde karticka pojistence?

Ahojky, já měla revírní bratrskou pokladnu (příspěvek 1200,- ročně) , ale přešla jsem k Agelu (příspěvek 1500,-) a přispívají na víc aktivit než ostatní. Třeba plavání, masáže, kurzy těhu, mimiskovi na plíneky nebo na příkrmy.

In reply to by tehnoikstreeme.go

Ahojky registrovat se můžeš zdarma vždy k čvtrletí, ale přejít můžeš jen jednou za rok. Takže pokud chceš přejít nechej se přeregistrovat k 1.1.09 potom by si musela čekat až do 1.4.09. Je to zdarma. Já sem se registrovala přes internet. Pokud chceš Agel tak koukni na http://www.zpagel.cz/ je tam i bezplatbé tel. číslo a tam se můžeš domluvit jak se přeregistrovat. Jsou tam i vypsané bonusy http://www.zpagel.cz/obr/File/motivacni_program.pdf. Miminko po porodu bude autoaticky reg. u tvé pojišťovny, potom jim na pobočku doneseš nebo zašleš kopii rodného listu. Pokud by jsi pro mimiska chtěla jinou pojišťovnu doneseš rodný list na tu kterou sis vybrala. Když budeš chtít ještě něco vědět tak pisni. Zatím páček Soňka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka