tak jde čas......................

ivka2222
02.12.2008

jako by to bylo pár týdnů co jsem poprvé v náruči držela ten uzlíček štěstí v podobě Juráška,a ono je to pár měsíců :) jako by to bylo jen pár dnů co se na mně usmál,a ono je to už pár týdnů :) jako by to bylo včera co udělal svůj první krůček,a ono to bylo včera :00: tak nějak se mi zdá že to utíká :r: a neuteklo mi vlastně něco???????zůstalo všechno vryté v paměti?????????možná jo,ale bojím se že se to vytratí :r: říkala jsem si jak si tohle mateřství užiju a přitom mám pocit že mi jen tak zlehka proplouvá mezi prsty,jak uchovat vše v živé paměti??????????nejde to :n: :n: :n: a to mně trápí,že se nedá všechno do paměti vrýt a uschovat,prostě se to tam nevejde :n: :n: :n: prožijme každou každičkou minutu s těmi co jsou na nás tak krásně závislí,někdy si člověk myslí jak se s těch starostí asi zblázní,ale věřím že jednou do budoucna právě na tyto starosti budu s úsměvem vzpomínat a plakat že už jsou pryč a vlastně mně už nikdo nepotřebuje,jsem pyšná že jsem dala život třem krásným dětem a budu doufat že se ke mně jako k mámě budou celý život hrdě hlásit :h: vždyť pro je mám,proto jsem si je pořídila :///: nejní nic krásnějšího než láska,LÁSKA MATEŘSKÁ :h: :h: :h: :h:

Jo... napsalas to krásně :( Všechno je v ři... Moje miminko se mi vysoukalo z náručí a teď je tu velký chlap a vzpomínky, které mám, mě spíš bolí než těší... Hlavně teď v téhle snažilkovské pitomé době...... Kéž bych
nezapomněla ani na jednu chvilku, kéž bych to mohla znovu a znovu prožívat, díky těm vzpomínkám, jenomže
ony blednou a já tomu neumím zabránit........ a už bulím.
Ach jo, Ty máš témata.................. :) .........................................

Opravdu jsi to krááásně napsala. Mareřská láska je prostě to nej. :h: Já když vidí toho svého prdolku tak jsem hotova. Jak se na mne usmívá i v noci jak se probudí. Jak se přitulí. Jak v noci spinká a já sedím u postýlky a dívám se jak dýchá. U toho všeho se mi swvírá srdíčko které tluče hlavně pro Kubíčka :h: Je to zázrak. :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka