Vanička, kyblík nebo lehátko do vany???

02.12.2008

Ahoj těhulky i maminky, výbavu už mám rozmyšlenou, jediné co ještě nevím je, co pořídit na koupání Cvrčka.
Bydlíme v bytě 3+kk, ale koupelnu máme malou a jinde také moc místa není. Pořád rozmýšlím, co tedy konkrétně pořídit. Myslíte si, že je dobrý nápad koupit jen lehátko do normální vany? Počítala jsem i s tím, že po příp. císaři se třeba nebudu moci ohnout - to by koupal chvíli jen tatínek.
Budu ráda, když se podělíte o Vaše zkušenosti a napíšete v čem a jak koupete vy, příp. odkaz na www co jste konkrétně pořídily.
Moc všem díky a mějte pěkný večer :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj děvčata, všem moc děkuji za rady a zkušenosti. Tak jsme se nakonec dohodli, že zkusíme ten kyblík. Sice to není nejlevnější, ale ještě jsem pak koukla na net a hodně si ho maminky pochvalují vzhledem ke kolikám. Také nezabere tolik místa a budeme určo koupat v koupelně, protože tam si můžeme zatopit i když jinde je chladněji a tak prckovi nebude zima. Jo taky si chci pořídit infrazářič nad přebalovák. To si myslím, že hlavně zimním miminkům pomůže. Jen doufám, že to s tím kyblíkem nějak zvládneme, přítel si věří.
Tak moc díky a mějte se prima :a:

Ahojky, tak tohle taky momentálně řeším. Bydlíme v malém bytě a máme pouze sprchový kout s malou vaničkou. Proto budu muset malou koupat jen v plastové vaničce. Nevíte kde prodávají velké vaničky, ne takové ty umrněné kam se dítě vejde stěží do 3-4 měsíců? Děkuji za radu

my nejdřív koupili takovou modrou vaničku, v Ikee za 169,- a je docela fajn, má tam takový protiskluzový úpravy a taky takový očko, tak si jí pak u sebe v koupelně budem moct zavěsit na zeď :one: , no a pak do ní asi o měsíci koupila maminka i lehátko, to je fajn, protože ho na něj položim, a nemusim ho pořád jednou rukou držet, a mám tak při koupání volný obě ruce, což je pohodlný a občas se to docela hodí ;) ... i když ta vanička je poměrně malá a náš Benýsek zase dost velkej :cc): :00: , takže počítm že od Vánoc, to mu boudou čtyři měsíce, budem koupat na lehátku ve velký vaně, až dokud se nenaučí sedět, pak bude moct zase bejt nějakej čas v tý malý vaničce :c:

ahoj Listicko, pokud mas malo mista, je prakticky ten kyblik.
Velkou vanu s lehatkem bych volila jako posledni variantu, protozekdyz napustis vodu do velke vany, tak dost rychle chladne a neudrzis tu teplotu a mas i pravdu, ze to ohybani bude narocne, nejen po cisari. :cc):
Ja jsem malemu poridila detskou vanicku a molitanove lehatko, tak uvidime, jak bude spokojeny.

ahojky, ja mam takovou tu klasickou vaničku, jeste po me. je hodne velka, neni tvarovana, klasickej obdelník :) a koupat budu v kuchyni na stole. A mam i lehatko. A nebo jeste existuji prebalovaci pulty s vanickou. ale je to drahe, stoji to kolem tisicovky:-( a prijde mi to zbytecny. ja bych koupila radsi vetsi vanicku a po pul roce muzes stejne koupat ve vane:-)

Ahoj, já jsem pro klasickou vaničku, sestra si pořídila super drahý kýblík, ale po prvním použití ho zavrhla. Je moc málo prostoru pro ruce, takže jediná možnost jak koupat čerstvé miminko je ho snad chytit pod krkem a namočit?? Přijde mi to děsný, pořád se vymýšlejí novinky, ale zrovna v tomhle si myslím, že to je nepravdivý. Můj názor.

Já doporučím velkou vaničku a lehátko..žádnou vaničku tvarovanou, jenom čistej obdélník..do tý tvarovaný se tam špatně dává to lehátko a pak to trošku kynklá..Já kopu na zemi..a ani si to jinak neumím představit..a záda si už dávno zvykly..sednu si k ní..a vůbec mi to na záda nevadí..Jinak kyblík může být taky fajn..ale já si to neumím vůbec představit..to se jako nejdřív asi mimi namydlí a pak se dá do toho kyblíku..ale zas na druhou stranu mimi pěkně klouže a ještě namydlený ho dávat do kýble..asi bych se bála,aby mi nespadlo..jinak pak se špatně převykají na vanu..je tak do 6 měs. a pak už ho můžeš dát norm.do vany..na lehátku nebo už sedátku..to už je na tobě,co zvolíš..

Ahoj, my sice máme 3+1, ale ta koupelna je pidi...Já jsem nekoupila ani vaničku, ani kbelík. Kbelík mi příjde trochu divnej na novorozence, protože ho tam musíš dát jakoby v sedě a to by nemělo být ne? Nějak si nedovedu představit jak bych v tom koupala.
Sestřenice koupe malou ve velké vaně, nemá ani lehátko do vany a musí u ni téměř ležet a zvládá to v pohodě. Takže jsem si říkala, že to taky tak budu dělat a když mi to nepůjde, tak prostě pošlu chlapa ať koupí vaničku a je to.

ahoj tak já budu pořizovat vaničku a lehátko.Ve velké vaně bych ji ze začátku nekoupala aby sis neodrovnala záda.My taky nemáme zrovna velkej byt tak můžeš mít vaničku třeba na stole v kuchyni a moje kamarádka ji koupe na kuchynské lince.Do velké vany bych šla až bude prckovi asi půl roku.To je jen můj názor tak se měj papa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka