Halo, Ledňáčci :)

02.12.2008

Ahojky,
tak jak se vám všem vede? My se máme krásně, jen už si asi začínám všechno uvědomovat (po včerejší návštěvě porodnice). Asi začínam mít ten zdravej strach :O Jak tak čtu, tak už hodně z vás balí tašku, já se na to vrhnu příští týden. Kolik jste si čeho kupovaly? Já jen pro představu, abych věděla ;) Jinak mimísek kope, dělá různý boule na bříšku a v pondělí zjistíme, jestli už je správně otočenej (zítra začínám 34tt). Váha mě ráno opět nepotěšila, zase o půl kila víc :§) takže už máme téměř 12 kg nahoře. Mějte se krásně a užívejte si ještě bříška, dokud to jde :cc): :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tvoje poslední věta "užívejte si bříška, dokud to jde" :-) Já mám pocit, že už to nejde :-). Jsem 34+5tt, mimčo furt hlavou vzhůru, já děs v očích, že bude císař. K tomu tlak jak na horské dráze, motám se, ráno mám ruce jako buřty a nezvednu ani hrnek ze stolu, bo to nejde uchopit, večer nohy jako slon :dance: , spím od rána do večera, no prostě :s: .... Já se tááák těšííím, až to bude venku!!! Ono to tím teprve vlastně všechno začne...
Jinak tašku do porodnice ještě určitě nemám, sice jsem si už koupila vložky do podprsenky, to mám avent ty pratelné, pak takové pratelné hodně větrací spoďáry - je jich pět kusů v balení..značku teď nevím ale jsou jako přímo poporodní, síťované jakoby s nohavičkou...já si koupila původně nějaké jednorázové, ale ty mají hrozně pevné gumičky, tak je radši nechci... Taky jsem koupila ten bepanthen, kdyby bylo třeba...to je z těch věcí do porodnice všechno zatím... oni nám tam toho hodně dají. Třeba jsem byla překvapená, že si ani miminko neoblíknu do svýho, ale že bude v erárním až do mého propuštění z nemocnice...
Já strašně věřím na pověry a čím víc toho už máme nakoupeného, tím míň jsem relaxovaná. Bojím se to nezakřiknout ale zase nejde to nekoupit.... :00:
Taaak ahoooj jdu zpytovat své svědomí, že jsem nešla plavat.... :a: jsem hypochondr! :00:

:a: Tak já jsem celkem v pohodě sice mám dole bříško já jsem 35+1tt. :dance: Teď jsem se zvážila a zatim jsem celkově přibrala zatím 6,5až 7kilo.Já už taky lehce připravuju věci do porodnice.Taky ještě koupíme cestovní postýlku,sestavíme postýlku a je hotovo snad.Tak ať nám ty naši drobečkové pěkně rostou v bříšku. :e): :e): :e): :qu:

ahojky.
Já jsem dnes 34+2 týden. Tašku ještě sbalenou nemám, ale tak trochu to mám nachystané. Jestli myslíš, co jsem nakoupila do porodnice, tak sebou beru balení jednorázových plínek (to menší - asi 30 jich tam je), troje jednorázové kalhotky, troje poporodní vložky, no a pak kosmetiku atd.
Pro miminko těch malých věciček moc nemám...asi 4 nebo 5 overalů, bodyčka, dupačky...hodně věcí jsem dostala. Už ani nemám přehled co všechno mám, ale myslím, že toho málo mít nebudu. Dneska jsem ještě koupila přebalovací podložku a už mám vše. Monitor dechu ani chůvičku kupovat nebudu. Příjde mi to jako zbytečná investice. Navíc dokoupit se může cokoli a kdykoli.
Já se dnes teda zvážila, abych věděla jak na tom jsem a mám za 14 dní další dvě kila nahoře...takže už 16 kg...blééé. Jak to tak vypadá, tak se asi k té dvacítce vyhrabu...

ahoj zelvo, ja jsem dnes druhy den na materske, jsem 33+5. Prave peru vecicky, deky, latkove plinky, osusky, povleceni, proste vsechno... tasku do porodnice jeste nemam sbalenou, stale si myslim, ze je brzy, mam termin v pulce ledna. Kolik jsem ceho kupovala? Od vel. 56 jen strasne malo, vetsinu veci mam vel.62. Veci mam spis mene nez vice, postupne dokoupim, nevim, jak bude prcek malej nebo velkej. Chybi mi jeste dokoupit, monitor dechu, houpaci sedatko, zvlastni kos na pradlo pro prcka, kojici podprdy, tmavy rucnik a neparfemovany myci gel pro me. Pak uz to mam vsechno, uf.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky