boty

02.12.2008

holky, musím napsat co se stalo :-) dneska přišly botky, co jsem áďovi objednala.. no žádná sranda s ním :-) obula jsem botky, postavila ho a spustil :s: to byla sirénaaaaaaaaaaa, záchvat vzteku a zuřivosti :-) botky jsem mu sundala, vzala na ruku a on se tak mačkal.. jako kdybych ho kdoví jak trápila.. no ale ty botky mi přišly docela těsný v kotníčku.. popřemýšlím co s tím :-)

Nejdřív to nechce ležet, pak to nechce botičky, pak to nechce papat, za nějakou dobu čistit zuby, nebude chtít učit se a vynášet odpadky..... vydržať! :s: A užij si, dokud jen řve a nediskutuje... to je pak na zabití. :00:

tak to já jsem úplně bezradná, vůbec nevím co mám koupit..:-( Monča krčí prsty a do žádných samozřejmě nechce a přitom už chodí kolem věcí a sama si stoupne bez opory, je jen otázka času kdy udělá krůčky a my furt nemáme botičky..máme zatím capáčky...ach jo..neporadím..

ivka2222

já dávala Juráškovi bačkůrky od samého začátku,teda když mu byli první a teď s tím nemám žádný problém :///: on si zvykne martii :one:

mamíí boty nééé :s: :s: to dělal i synovec :///: snad si brzy zvykne a potom už nechtěl se postavit bez bot později

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka