Ahojky

02.12.2008

:§) Tak zdravím všechny těhulky, zejména ty, co začínají 8. měsíc jako já. Dnes jsem probrečela celou noc... :\\:, už mi pěkně hrabe, ještě když pomyslím, že to moje malá všchno vnímá, co když bude po mě....

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Leian

Já už asi ze všeho, přítel je bez zaměstnání, hypotéka, inkaso, auto a naše zásoby se neuvěřitelně ztenčují. A já už to nezvládám, místo abych mu byla oporou, chytla ho za ruku, obejmula ho, tak okolo něj chodím jak papuč

In reply to by Lízátko

Myško, tak to moc dobře znám a chápu, jak ti je - místo toho, abych se soustředila a těšila na porod a na mimčo, tak řeším dostavbu bytu a doufám, že se to nejdůleitější do konce roku stihne, abychom mohli aspoň nějak slušně bydlet a abych malou pak nepřivedla na staveniště.
Vůbec se ti nedivím, ženské na konci těhu asi hodně uvažují o tom, jak miminku zajistit co nejlepší prostředí a když musíš řešit existenční problémy, tak je to dvakrát tak těžší.
Ale hlavně si buďte s přítelem oporou, máte jeden druhého a za chvíli budete tři, to je jistota, která nikdy nezmizí. A z toho se dá čerpat hodně síly. :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka