Hračky pro kojence

01.12.2008

Holčiny, máte nějaký dobrý typ na značku hraček pro miminka, mimo fischer price, nejlépe kvalitní české hračky...s čímpak si vaši drobečci nejraději hrají, nám jsou tři týdny a právě se začínáme rozkoukávat s čímpak si pohrát...díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

kolotoč už máme právě od Fishera Price, už ho pomaličku začíná sledovat, ten špandlík je taky supr, ted nám ho dovezli jako dáreček je lehoučkej a prcek ho hezky drží, jinak tadyto jsem našla na netu, možná se taky někomu šikne, Maxipsa Fíka určitě koupíme:-)
http://www.vrtulnicek.cz/index.php
papa

Na 3 týdnech můžeš dát tak max. kolotoč nad postýlku(nemyslím si,že by to ještě nějak moc vnímalo)..jinak moje holka má nejraděli plastovou knížku..tu hlodá a hlodá a bábovičky..z hrazdičky..nevím, co se jí na tom tak líbí..jinak co takhle obyčejný chrastítko špendlík..to mají dětičky rádi..Kolotoč mám obyčejný z plyše,takový hvězdičky a obláčky..a má ho děsně ráda..nevím co máš proti fisher price? Je dražší..ale kolotoč se mi zrovna líbí víc od něj..a jestli jsou ty hračky kvalitní.? Tak to asi musíme jen doufat..Ještě mám takovou hrazdičku honí v tom rybičku...je suprová..s ní si taky vyhraje..ale určitě dělají i lepší hrazdy..tahle je od 0-36měs.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka