Prebalovani = hruuuuza!

02.12.2008

Holky ja se z te holky pos.... prebalit ji je umeni..sudat plinu to jo..ale nasadit novou ?? jeee to je rev porad se obraci a utika pryc,,,ze v tom nejsem sama!

Kdyz to tady tak ctu tak se jen smeju :!k: Doma mam to same.U nas zabiraji taky kapky vigantol a vzdy mam po ruce nejakou hracku.Zacala to delat myslim je to tak 4dny zpatky.Sem myslela ze zesilim,ale uz vim,ze bez hracky nebo neceho neprebaluju :n:

Ne né nejsi v tom sama....u nás je to jedno a to samé :w: Vždycky mu musím dát za jedno přebálení několik hraček...no ale on má nejraději olejíčky, šulky do uší atd....no to pak rosto, aby to nevylil :00:

jo jo... je to fakt děs... nebudu to popisovat jinak bych tady zopakovala všechno, co už tady řekly holky!!! U nás nejvíc funguje kartáč na vlasy a kapky Vigantol-aspoň jí je nikdy nezapomenu kápnout:). Jinak s tím přebalováním mě to děsně štvalo a tak jsem tento týden udělala radikální řešení... Začala jsem ji dávat na nočník!!! Musím říct, že se jí to ZATÍM líbí(jako všechno nové:)) Když jsme ji poprvé posadili na nočník, byl to úspěch- vyčůrala se tam. Ale jelikož má malou prdelku, tak se jí tam zarazila, a když se chtěla překulit na zem, tak se kulila i s tím nočníkem. A hádejte, kde skončil obsah nočníku??? No přece na koberci uprostřed obýváku:)

Ahoj holky, zrovna dneska jsem si ráno stěžovala manželovi že je to nadlidskej úkol, prostě hrůza a co teprv když má pokaděnej zadek :00: :00: :00: dneska ráno jsem myslela že to bude všude :00: :00: :00:

pro dřív přebalování byla radost a ted si úpřipadám,že to mám za trast už neví co bych jí dala,aby se zabavila :? a když je pokakaná tak to schytám i někdy já ://:

My sme na tom úplně stejně.I když ne vždycky ale občas zabere když ji dám flašku s čajem a to pak musí být rychlovka aby než se napije bylo hotovo :s:

koukám, že je to všude stejný. U nás je to to samé. Sundat jde cokoli lehce, ale nasadit plínku nebo cokoli obléct je nad lidský výkon. Věčně se točí, vrtí, kope nožkama a nevydrží chvíli ležet v klidu.

To víš,že né,je to hrůza,já už i punčocháče a kalhoty oblíkám zezadu,jak je furt na břiše a leze :00:

jojo u nás je to úplně stejný :ww: Musím malýmu dát něco do ruky, abych ho vůbec přebalila :///: Večer už je tak rozjetej, že ho musí zabavit tatka a pak ho můžu přebalit, jinak nehrozím :ooo:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka