CS v průkazce

30.11.2008

Ahojky, zdravím všechny. :)
Mám jeden takový malý dotázek. Není to zase až tak důležité, ale zajímá mě to. V těhu průkazce mi vždy dr. psal do kolonky CS číslo. V 18+5 už jsem tam měla CS 1, ve 24+5 CS 2, ve 28+0 jsem měla CS 3 s vykřičníkem, poté pořád CS 3 až do 32+3. Potom jsem byla na kontrole ve 34+5, tam mi už dr. do té kolonky nic nenapsal. A pak jsem byla v nemocnici na prvním monitoru ve 36+1 a to mi tam ta dr. také už nic nenapsala, nevíte proč? Ta dr. v nemocnici mi už jen napsala do poznámek že mám č. polotuhý, téměř centr., 2,5 cm dl. a hrdlo volně pro prst 2 cm, a hl. téměř naléhá na VB. Jde mi jen o to, proč už mi nepíšou do té kolonky CS vůbec nic.
Díky moc. :a: Přeju krásný poslední listopadový den. :\x:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Díky moc holky. Taky jsem si to myslela, ale nebyla jsem si jistá.
Taky už si říkám, že kdyby se mimi teď narodilo, že by to už snad nevadilo, tak to moc neřeším. :///:
Tak se mějte a ještě jednou děkuju. :a: :\x:

In reply to by happy

Není zač... ;) Určitě by v tomhle týdnu mělo být všechno v pořádku, kdyby se miminko narodilo. :one: Ale přeci jen... zkuste to vydržet do 38. týdne... to už se v plicích dokončí výroba surfakantu... důležitá látka pro dýchání. ;)
Martinka

Ahojky! :a:
Já tomu moc nerozumím... ale přijde mi, že se ti otvírá čípek od brzkých týdnů. :O Teď už je otevřený docela dost, proto tam píšou ty údaje. O nich nic moc nevim, ale nějak mi to připadá, že jsi otevřená na 2cm. Ale už jsi ve 36. týdnu a takhle otevřený čípek může vydžet klíďo 14 a víc dnů... ;) Nevím, určitě to neni nic špatnýho, když ti lékaři nic neřekli. :)
Já jsem ve 28. týdnu a CS mám pořád 0. :///:
Martinka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka