ach jo

01.12.2008

Milý deníčku,
je to děs. Svatba hnedtak nebude, otěhu se nekoná, poslední dobou na sebe občas vrčákujeme. :-( Stojí to za bačkoru. Už abych byla těhu a určo se všechno spraví. Řekla bych, že to všechno je tou pitomou psychikou... Ách jo. Já Jirku moc miluji, ale stejně je to celé nic moc. Snad se to spraví.

z občasnýho vrčákování bych si hlavu nedělala, to je úplně normální ... pro zachování harmonického partnerského soužití je občasné pročištění vzduchu nezbytné :ww: ... akorát bych to nestavěla tak, že když si pořídíme mimčo, všechno se spraví ... nevím teda co přesně potřebujete spravovat, ale přijde mi lepší nejdřív to spravit a až potom pořizovat to mimčo ... až to bude spravený, budete oba víc v pohodě a to mimčo se vám určitě povede snáz než když se stresuješ, že to máte rozbitý :°:

Ahoj holky, děkuji moc za pěkňoučké řádečky. :k: Je to moc fajn, že myslíte, že se to spraví, snad jo, ale už aby to bylo...

Budu držet palečky,určo se to spraví.Hlavu vzhůru snažilko my jsme přece silné!!!!!!!!!!!!!!!!!! :a:

No jo psychika je svina,každej máme občas takový období to má každej pár,ale pak bude zas dobře uvidíš :) :c: :\x: Přeju,aby se vám brzo zadařilo bročku :w: :h: :girl: :a:

Ahojky kočko:-) neboj se, to máte třeba jen špatné období a je možné že se moc upínáš na miminko a jsi citlivá a každé trošku jiné slovo co by jsi čekala od miláčka hned vidíš to špatné :-) já to teda takhle někdy mám :-) až pak i brečím a Přítel mi vždycky říká co je? A já mu řeknu když mě se ted mění hormony a jsem taková jiná :s: :s: :s: a hned se semnou mazlí :qu: :qu: tak a je to i když jsem neštastná že mimi nám nejde, To je určitě jen nálada :one:

To je určitě tím napětím. My teď taky máme jakousi krizi. Koná se víc změn, než stíhám zpracovat, takže vrčím spíš jen já...
Proč svatba nebude? Třeba to zas přejde a bude vše fajn a tak jak má ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka