Zvracení

02.12.2008

Ahoj holky tahle noc byla strašná bylo mi hrozně zle a zvracela jsem a ještě tetka je mi pořád na nic.Minulou noc prozvracel manžel takže jsem se dvě noci nevyspala.Nevím jestli nějaká viróza nebo jsme něco špatnýho snědli.Potřebovala bych poradit co jíst nebo pít krom čaje a hlavně jestli to nemohlo nějak ublížit mojí malé holčičce,jsem v 28+5tt a bojím se o ni.Nevím jestli je to jen pocit ale jako bych pohyby cítila mnohem méně.Co si myslíte?Děkuji všem :\/:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Může to být nějaká viróza, hlavně hlídej pohyby a kdyby se ti to nezdálo, tak šup k doktorovi. Lepší jít 2x zbytečně než jednou něco zanedbat. Snad bude všechno v pořádku.

Ahoj, tak to ti teda vubec nezavidim, myslim si ze male to urcite nemohlo ublizit, vypada to na tu strevni chripku, trva cca 2 dny.Kdyz tak si kup kapky hylak,ty pomuzou.Smi se i v tehu.Pit jen caj , vodu, a jist starsi pecivo, piskoty, banan, po malych kouskach.Mozna ze citis slabsi pohyby kvuli tomu zvraceni, mas podrazdeny zaludek.A mimi je asi taky dost unavene, a ty urcite taky.Kdyz tak si zavolej na gyndu a zeptej se jestli radsi nemas prijit.Drzim palce at je uz lipe.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky