4-mesicni chlapecek porad spinka

02.12.2008

Ahoj holky, mam 4 mesicniho chlapecka a v posledni dobe hodne spikna. Je to normalni? Drive tomu tak nebylo a stezovala jsem si, a ted, kdyz zase spinka, tak mam starost, jestli je vsechno v pohode. Krmim UM a v noci spi i 10 hodin. Dam ho spat v osm vecer a probudi se pred sestou. A pres den se budi jen na jidlo. Nekdy miva sve dny a radi, ale v posledni dobe rad spinka. Diky za rady!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já bych ho asi zkoušela trochu usměrnit hlavně přes den. Trochu si s ním pohrát, objevovat svět. Měla jsem spavou holčičku, když nespala, řvala jako tur. Spávala hodně v kočárku a já byla ráda, že udělám nějakou práci. Jenomže moje milá Baruška se v desetiměsících ani naotočila, cvičili jsme s ní potom vojtovku, všechno dohnala, a nikdy se nepřišlo na to, proč bala taková "opožděná". Ale já to v hlavě řeším pořád i když je to už za náma. Myslim, že tím jak hodně spala tak prostě nebyl čas objevovat. A jak říkám, když nespala, tak plakala. Holky to bylo trápení. Myslela jsem si, že už nikdy...A vidíte mam zase mimčo.

Myslím, že je to normální, malej spal už od dvou měsíců skoro celou noc a kolem těch 4 měsíců dokonce i 12 hodin v kuse. Přes den pak sice býval víc vzhůru, nebyl tolik unavej, když spal tak dlouho v noci. Jestli se normálně hlásí na krmení a prospívá, tak bych to nějak neřešila, buď ráda, že máš hodný miminko, jiný maminy musí houpat a konejšit, aby aspoň na chvilku dítě usnulo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka