hola hola Leden volá

01.12.2008

Ahojky Ledňáčkové, tak kdepak vás mám? Jak pak se cítíte? Za chvilku už je to tady, prosinčátka už se nám klubou na svět a pak jsme na řadě mi. To to uteklo co? A co Vánoce jak se těšíte? Jinak jsem na sobě začala pozorovat že mi začíná klesat bříško, no nevim, nevim, není to brzy? Tak pište, pište ať vim jak jste na tom

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj holky, tak ja uz jsem zacala prat vecicky, latkove plinky i povleceni. No moc se mi do toho taky nechtelo. Dnes jsem druhy den na materske, tak mam alespon na to cas. Jinak mi je stale docela dobre a mam spis opacne problemy s tema pohybama malyho. Je dost linej, takze me prave ani nekope. Porad spi. Obcas se tam zavrti, zaplave si v plodovce a uz zase spi :) no chlap, pocitam, ze se mu nebude chtit na svet a ze budu prenaset

No holky moje zlatý tak koukám že jsme na tom všichni zhruba tak stejně, ale co ten měsíc snad ještě dokopem a pak už si tady budeme jen psát o tom jak nám ty mimísci rychle vyrostly, holky já se tak těšim až tu malou poprvé uvidim, musí to být opravdu nádherný pocit. Už aby jsme je tady měly ty naše zlatíčka co?

Ahoj holky,kéž už by byli Vánoce,už mě to táááák nebaví a strašně se těšim až toho prcka vyprdnu :///: On snad vůbec nespí a neustále jenom kope na všechny strany,v noci už nevim jak si mám lehnout a moc toho nenaspim.Na mimi mám snad už všechno, tašku do porodnice zbalenou nemám,furt mi instinkt řiká, že je ještě brzo.Jinak doma začínám studovat na zkoušky, letos to zkouškový bude opravdu zajímavý :s: a do toho se ještě musíme přestěhovat do nového domova.Je toho moc...a dárky?To vubec nevim,nemám na to pomyšlení...vy už máte nakoupeno?

Tak to máš pravdu utíká to.Na Vánoce se těším jak malý děcko i když pod stromečkem toho moc nebude tam budou dárky pro malýho.Taky mi trochu kleslo bříško,ale doktor nic neříkal tak jsem v klidu.Taky si už budu balit tašku co kdyby.Ale doufám,že tam malej vydrží do doby termínu.Na cukroví se chystám zítra snad. :qu: Ale myslím,že ten největší dárek nosíme v bříšku.Tak se všichni opatrujte.pa Katka :a: :a: :a:

In reply to by bimbo

Ahojky bimbo tak na cukroví se letos moc těšim, teda na to jak ho budu papat :qu: a stim největšim dárečkem máš samozdřejmě pravdu co víc by jsme si mohli přát :one:

Ahoj Ivanko, na Vánoce se těším moc, jaké malé děcko. To už se mi dlouho nestalo. Já se dnes pozorovala, páč mi příjde, že buď se malá opět otočila nebo se šoupla níž. Strašně mě tlačí na močák a mám pocit jako bych měla mít zánět močáku nebo co - pořád se mi chce čůrat. Tak jsem koukala a zdá se mi, že mám břicho trochu níž než bylo - no možná se mi to zdá. Ale pořád má ještě čas - vždyť jsem teprve 34+1tt. Jinak mě teda úděsně bolí třísla, chodím jak kachna...

In reply to by Romanca

Ahojky Romanco, tak mě doktor na poslední kontrole ve 34+0 říkal že malá sestoupila zase o něco níž takže můžu pociťovat častější nucení na malou a o opravdu to stojí za to :s: Jinak co se týká té chůze mojí není o nic lepší, pohled na mě musí bát asi hodně sexy :qu: teď jdu naposled do poradny ve 36+0 a pak už na křivku, tak jsem zvědavá

In reply to by IvanaVuova

Dneska to s tím močením nebyla taková hrůza, ale ještě není konec dne,že? Já jdu na kontrolu 35 +3 (takže příští týden), jsem zvědavá co mi poví. Dnes jsem koupila poslední věc - přebalovací podložku a už mám vše...Nevím kdy mám sbalit tu blbou tašku, asi o to udělám o víkendu, člověk fakt nikdy neví. Jinak jsem si teda stoupla na váhu a mám zase 2 kg nahoře...takže už 16. Já snad na konci budu přes dvacítnu nebo co.

Zdravím,taky se nám vede dobře a jak vydím ten prosinec uteče jak voda.Příští týden snad začnu prát věcičky.Dnes už v pokoji natahujem perlinku,zítra se to naštukuje.A snad i tento týden vymaluje.Hned jak budem nastěhovaný pošlu foto,jak jsme předělali pokoj.A zítra budu péct perníčky.Pomalu dávám do kupy tašku do porodnice.

ahojky jo jo utíká to jako voda. na malou se moc těším až vykoukne z bříška (i když se zaroveň začínám trochu bát porodu) taky již chvilku pozoruji že bříško klesá, to bude asi normálka. tak se zatím měj a opatrujte se :a:

ahojky no já na sobě to klesání nějak asi nepoznám, jen mi připadá že mám bříško větší a větší. A díky tomu se cítím taková nemotorná. Na vánoce už mám všechno koupené a zabalené, jen ještě jeden dárek jdu s manželem koupit a hotovo. KDyž už budu ve městě tak si dokoupím pár maličkosti které potřebuju do porodnice a mám všechno. Výzdobu na vánoce už mám taky,jen ještě cukroví.Na broučka se strašně moc těšíme, jen všichni hádají že bude na světě už tento rok. Né že bych nebyla ráda, ale i tak bych ho ráda donosila v pořádku.

Hlásím, že se dnes cítíme dobře. Malá v bříšku vesele kope. Máš pravdu, tak rychle to utíká a ty Vánoce na krku, nic moc představa. Musím přiznat, že se moc netěším, bude to náročné. Taky mi sestupuje břicho. Už mě vůbec netlačí žebra a to už tak čtrnáct dní (dnes jsem 35 + 5) a jsem prvorodička. Mám čím dál větší problémy s tvrdnutím břicha, tak jsem minulý týden na kontrole u Dr měla strach, aby se něco nedělo. Ale v pohodě, čípku mám ještě prý kus a nic se nechystá, tak jsem klidná. Já myslím, že není brzo. :a:

In reply to by petralinda

Ahojky, tak mě se tam ta malá taky mele jako blázen, to jsou boule jako hrom :s: náročné to určitě bude, ale určitě nám to za to stojí :one: taky jsem prvorodička a s tvrdnutim bříška už mám problémy docela dlouho a se zkracováním čípku taky, malá už naléhá ale zatim se neotvírám takže vše ok, uvidíme jak dopadne kontrala za týden :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky Žanetko, tak o tom načítání mi radši ani nemluv, to je děs, to máš pravdu. Docela už bych to chtěla mít za sebou, už mě to opravdu nějak zmáhá, připadám si jako v poslednim tažení :(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Doufám že to nevyzní blbě, ale jsem ráda, že to tady má někdo stejně jako já, všechno mě bolí, tlačí píchá, nemůžu sedět, ležet ani stát, já už chci konec :r:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky