Ahóój..máme naušničky...

02.12.2008

Ahoj holky, jak se máte?? My jsme byli dneska na naušničkách...já jsem nadšená, máme zatím nastřelený, dám sem fotku naší pizizubky, ale toho topení si moc nevšímejte..budem muset natírat..:-)
Taky jsem dávala věci do bazárku 3/6 za 79,-/ks nádherný semišový kalhotky a semišový kabátek. Kalhotky jsou úplně nové a kabátek tak taky vypadá! Dovoz anglie. Mrkněte http://www.mimiaukce.cz/vase_aukce.php

Tak já jdu dát foto...:-) Jak se všichni máte?? A co bříška a co dětičky??

ahoj boruvko, monca vypada jako pekna rostanda :s: je moooc roztomila :h: my se mame fajn, kaja uz si stoupa, mame 6 zubu a na nausnicky jdeme za 14 dni. mejte se krasne holky :a:

In reply to by zabka.

Ahoj zabky... :c: :h:
No tak vy jste taky pěkný draci koukám!! :c: :\x:
Ty naušničky ti miminko úplně zmní..mě se to tedy líbí, ale muž furt říká, že vypadá úplně jinak.. :///:
TAk se opatrujte!! :h: :k: :a:

áááááááááááááá...ta je superně vysmatá :s: :s: :s: :s: ...šikulenka krásná....a s náušničkami vypadá jako princeznička :c:

:a: :a: Ahojky borůvečko a Moňullko,tak to je super že už máte naušničky snad to moc nebolelo..Jak jinak prostě Monča je krásná a jak se krásně směje :h: :h: My zatím jen pasem a zkoušíme se přitahovat za ručičky už nám to jde líp :qu: a jinak naušničky jsme nechaly také nastřelit to bylo řevu jak se lekla ale stačilo pochovat a byl klid :one: No jinak malá je teď nemocná má strašnou rýmu a kašel :00: v noci se pořád budí a přes den pláče je to strašně vyčerpávvající :( :( 10.jdeme na první hexu tak musíme bejt zdraví.A co vy kočky jak se vám vede jaké jsou přípravy na Vánoce.Já mám už napečeno pár perníčku ještě bude dělat a rohlíčky.Chtěla bych ještě stihnout včelí úlky jestli víš a nějakou roládu dělám to tady po nocích protože přes den se s malou vůbec nechytám :( }:) je to malej dáblík mějte se fajn páá :a: :a: NĚJAK JSEM SE ROZEPSALA :s: :s:

In reply to by Radushka.

Ahoj Raduško, to je dobře že ses rozepsala.. :c:
Já už se tedy chytám víc, ale jen sem tam..zrovna teď tu mám jak kdyby vybuchla bomba a jdem ven, ať to nevidím.. :00: :///:
my budeme píct s tchýní..což tak trošku znamená, že většinu udělá ona..s Mončou to taky moc nejde...teď měla dobrý týden, že jsme chodili spát v 23h a vstávali až kolem 9..ale od předvčíra to zase začlo..spát kolem jedný v noci, ráno vstávat, přes den skoro nespí..je top na mašli...
TAk vám přejeme brzké uzdravení!! :h: :h: :h:

In reply to by Borůvka

Tak aspon vím že to tak nemám sama :s: :s: Jinak já ted douklízela tak můžu přít i k vám uklidit :///: :///: malá naštěstí usla tak využiju situace a jdu se naložit do sprchy :one: tak si to venku uživejte dokad to jde.. :qu: :qu: jinak to že to máš jak po výbuchu tady to vypadalo jak po 10 výbucích a už je to mnohem lepší pusu Monči :h:

In reply to by Radushka.

Jéé, tak mi usnula a tak jsem si uvařila kafe a jdu se sem kouknout..místo abych uklízela..nojono..taky musím odpočívat.. :///:
Ale pak se do toho dám...alespoň že mám setřenej prach..muž dělal kamna..trošku bouchli a tak saze byli jak v pokoji, tak v kuchyni, vánoční úklid tedy za sebou.. :jawdrop: :? jen okna..ale chci nové záclony, tak to udělám s nima..musím ale počkat na mateřskou.. :spid:
Pusinky posíláme i vám holčiny!! :h: :k: :h:

Teda Monička se umí krásně zazubit :c: Je moc krásná a mamka si s ní užije spoustu legrace :c: Tak ať se vám ouška brzy zahojí ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky