Kojící maminky

02.12.2008

Přeji krásné slunečné dopoledne.
Kojící maminky chtěla bych se zeptat jestli v době kojení papkáte ovoce. Dr. mi říkala, že bych neměla pít džussy, aby se mi nesrazilo mlíčko, tak teď nevim jestli mohu papkat třeba mandarinku nebo tak něco. Jak jste natom vy? A nevíte jak podpořit tvorbu mlíčka?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky maminky moc Vám děkuju za příspěvky. Jsem od neděle nějaká nachlazená (bolí mě v krku a mám rýmu), tak zjišťuju jestli mohu apakat nějaké to ovoce, abych měla vitamínky navíc. Nechci nakazit malou, ale zdá semi, že sem tam pokašlává asi 3x za den. Rýmu má taky, ale tu už už asi 14 dní. No já piju meltu a 3x denně čaj pro koj. od babylove 1x denně a 2x leros. Nevíte co mám dělat s tím kašlem? Malá 3měsíce.

In reply to by sonatko.sh

DĚTI KAŠLOU,KDYŽ MAJÍ PLNÝ NOS. MALEJ MÁ POŘÁDNOU RÝMU A KAŠLE KVŮLI TOMU, ŽE JE ZAHLENĚNÝ A ŠPATNĚ SE MU DÝCHÁ. JINAK JSEM NĚKDE ČETLA, ŽE SE TO ZASE S TĚMA ČAJEMA PRO KOJÍCÍ MATKY NEMÁ PŘEHÁNĚT-ŽE TO PRÝ MÁ OPAČNÝ ÚČINEK, ALE NEVÍM, CO JE NA TOM PRAVDY. TAKŽE SE ASI DRŽET NÁVODU

já jím pomelo, pomeranče-malej se po ničem zatím neosypal. nezkoušela bych ale asi citron apod. kyselý ovoce. S tou podporou tvorby mléka mám vyzkoušený a i ho chválily sestry v porodnici čaj od Hippu granulovaný-vhodný pro podporu tvorby mléka. pila jsem ho už v porodnici a super. může se míchat i se studenou vodou. jinak jsem teď vyzkoušela, že pomáhá jakýkoliv teplý nápoj-jsem nastydlá, tak piju hektolitry horkého čaje a když malej v noci spí déle, tak musím odsávat a to se mi předtím nedělo.

Ahoj, já piju džusy minimálně obden, ředím si je napůl s vodou, mandarinky a pomelo jím taky, a je to v pořádku... kdyby se po těch citrusech malá osypala, tak bych je přestala jíst, ale spíš si myslím, že to by bylo, kdybych tu šťávu z nich dávala přímo jí... o tom sražení mlíka mi to přijde jako totální ptákovina... a tvorbu mlíčka podpoříš hlavně dobrou stravou a pitným režimem... hodně pít a pít... babský recept na tvorbu mléka je melta... mě osobně moc chutná... a taky si vařím čaj pro kojící matky... teď mi nejvíc chutná ten z DM Babylove Bio Stilltee :a:

ahojky. Ovoce jíst můžeš, ty citrusové plody prý mohou vyvolat alergii u miminka,ale já si tu jednu mandarinku nebo pomeranč dala a nic se nestalo a taky citron mám v každém čaji a nic. Záleží na miminku. naší malé nevadí snad nic, kromě květáku. Jinak na tvorbu mlíčka, hodně pít, třeba čaje pro kojící (Hipp, apotheke, leros), melta, odpočinek, častější přikládání miminka a taky nějaká homeopatika

Já vypiju denně litr džusu, ředím si ho 50/50 vodou. Dále ráno a večer Caro s mlékem a někdy si dám i čaj pro kojící.

Ahojky, tak já džusy piju ředěný- teda ne každý den ale když mám chuť tak si dám.Ovoce taky jím, zkus třeba jednu mandarinku a jiný ovoce ne a uvidíš, jestli bude malý ok tak je papkej,vždyť potřebujme vitamíny.abych měla mlíčko, tak piju každej den 2-3 hrníčky kojícího čaje a k snídani někdy meltu- ta je prý taky na tvorbu mlíka. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka