Včerejší kontrola

02.12.2008

Ahojky tak se vám musím vypovídat po včerejší kontrole v poradně.Můj gyndař teď 3měsíce není je na stáži a tak jsem byla objednána k jinému.Normálně jsem šla nejprve k setřičkám na tlak,váhu,moč,rovnou jsme vypsaly papír na nástup mateřské protože jsem se chtěla objednat a je volno až v lednu a to už bych měla od 1.1.09 nástup na mateřskou.No pak jsem šla tedy ke gyndařovi a ten jak se mám a tak a pak začal:jakto že máte už vypsanej papír na mateřskou tak mu to povídám že jsem domluvená od prvního a on že snad nevím že se chodí teď na konci po 3 týdnech do poradny a já že nevím a nemají volno a on kdo mi to říkal a já no na recepci jak se vždy objednávám a tak mě objednal ještě na 22.prosince a pak mi dá papír,pak že mám v průkazce spočítaný špatně týdny jak to?já že oni to od začátku špatně píšou,pak kolik jsem doposud přibrala,já že 14kg a to prej snad nemyslím vážně že je to strašně moc,přitom jím snad míň než před těhu.A já že při prvním dítěti jsem přibrala 35kg takže mi to teď proti tomu přijde slušný.No a že si neumím asi představit to pak schazovat a ten porod prej že je vyčerpávající a já takhle přibírám.Pak mě prohmát hrdlo že je zavřený jsem ani nemrkla.Vačína mě bolela skoro celej večer.No debil.Jsem na něj koukala a myslela si ty pako starý ty víš o porodu prd,až budeš jednou rodit jako já 74hodin a shazovat nabraná kila tak mi pak něco říkej.Ale nahlas jsem nevydala ani hlásku jak jsem z něj byla v šoku.A to nejsem žádná mladá těhulka,kdybych byla tak jsem z něj hotová,takže jsem si dala dneska na jeho počest držťkovou polívku.No a vůbec se mi k němu nechce.Celou noc se mi o něm zdálo a ze spaní jsem snad musela křičet můj zlatej něžnej gyndaři kde jsi.Holky já tam snad zavolám že ho nechci a chci někoho jinýho.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,
já jsem taky 30 TT, nahoře mám 10 kg, ale já hodně na začátku zvracela a zhubla jsem, takže vlastně jen 8.5 kg od původní váhy....při minulé kontrole jsem měla navíc 4 kg a Dr mi vynadala...já si připadala jako neschopnej pitomec, jím pořád stejně a teď dneska jsem neměla navíc ani gram :!k:
Do poradny jsem chodila po 3 týdnech a ode dneška chodím po 14 dnech, asi si to taky každej Dr dělá jinak, ale v tak vysokým týdnu po tak dlouhý době....nevím nevím....asi bych ho taky změnila, k Dr bys snad měla mít důvěru, ne? :pig:

Tak ať pěkně rostete, papa :girl:

jo ještě mi vynadal jak to že nemám sebou papír že jsem byla a kdy že jsem to byla na genetice když vím že jdu k jinému dr.. a já že vše bylo v pořádku a bylo to ve 14tt tak jsem neviděla důvod je nosit.No a on to je jedno co vy si myslíte.To musíte mít.Přitom můj gyn. že je vše super a ty papíry už nepotřebujeme když mě mají na genetu vedenou.

In reply to by mawerička

To je nějakej blb, ne? A trošku mě zarazilo, že se chodí po 3 týdnech. Já chodila určitě po 14 dnech a nejsem si jistá jestli už od 30tt ne po týdnu. Upřímně, pokud máš možnost jít ještě k jinému dr., asi bych šla. Myslím, že horší už to být nemůže. ;)

In reply to by Majkýsková

tak už jsem se přeobjednala i tedy za cenu že budu muset jít o týden později.No tvrdil mi že se ke konci chodí každé 3týdny.No a do porodnice se prý chodí každý týden.Alespoň v té co budu rodit.Tedy snad dnešní době člověk neví

In reply to by mawerička

No, tak snad ten druhej bude lepší. A je teda fakt divný, že budeš chodit po 3 týdnech. Ke konci se intervaly zkracují a určitě bys měla chodit po týdnu i k němu. Já jdu zítra ke svému dr. naposledy a od příštího začínám docházet do poro. Jsem na to docela zvědavá. :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka