nemyslíš, zaplatíš

02.12.2008

Holky, já mám pocit, že ten spot s tím miminkem, co vyletí mamince z náruče, snad beží v telce pořád. Kdykoli zapnu telku, tak vydím jen tenhle a žádný jiný. :n: Je mi z toho vždycky tak divně. Nebo snad beží přes den i jiné?

Ani mi nemluv... já když se dostanu k televizi, tak je tam právě tenhle ten šílenej spot... a i když jsem ho viděla (teda spíš neviděla, já to hned přepínám, jak se dostanu k ovladači) už mockrát, tak mě vždycky děsně rozhodí a normálně mám slzy v očích, protože za tím miminkem vidím Gabčulku, i když ji pokaždé v autě mám v autosedačce... je to teda hodně drsný a stejně lidi, co jsou zodpovědní, tak si to dítě připoutají a těm, co je to jedno, nějakej videoklip stejně nedonutí dělat něco, co nechtějí...

Je to na h... pardon ale prostě si to můžou odpustit,normálního člověka to poznamená a debilovi to nic neřekne :pig: Omlouvám se a hned a vysvětlím.Včera vám jdem se synem ze školy(je mu 7let) a vykračujem si tak z družiny a povídáme si jaký byl den a tak,podotýkám ve školním oploceném areálu,a najednou tam nějakej debil vlítne 50-kou určitě!!!Ještě se utrhoval co se roztahujem přes celej chodník :jawdrop: tak sem v klidu odpověděla že pan neomylný řidič přehlédl přikázaný směr jízdy,zákaz vjezdu a navíc je u dětského hřiště :? No holky prominte ale u mě je to hovado,hurá rychle pro dítě do družiny to že přitom zabijem dítě někomu jinému mě nezajíma?!Bylo mi jedno že mám za týden termín ale měla sem sto chutí mu říct at vyleze z toho auta on jen zasyčel že no jo jako že ty značky tam fakt sou ale syn byl vyplašenej tak sem mu aspon vysvětlila že se nemůže nikdy spolíhat na to že je v právu a má přednost a pořád být ve střehu :n:

In reply to by mauss

ono to možná pomůže poprvé,ale podruhé, jak se člověk otrká, tak si na nějakej spot ani nevzpomene. Kolik běží kriminálek přes den a jsou tam hnusnější věci, nevž v těch spotech a na to se i koukají děti. To byl teda vůl, sebrala bych mu řidičák za neznalost. Se u nás bojím vycházet, nemáme tu chodník a je tu spousta zatáček, lítaj tu jak prasata i s kamionama naloženýma kládama. Ted jsem četla na seznamu, že nějakej autobus srazil maminku, která šla s dítětem do školy nebo co.Ale prý tam ale vlítla ona

To jsem neviděla, na telku teď moc nekoukám, ale viděla jsem jiný. Pouštějí to , aby si lidi dávali bacha...a takhle to určitě zabírá!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka