Výtoky

01.12.2008

Ahojky holky, už od začátku těhu mám problém s výtoky. Ze začátku sem brala globule, moc nezabrali, ale dělali mi na gyndě výtěry, ty byli ok. Teď mi je asi před dvěma týdny dělali znovu, doktorka mi řekla abych přišla za týden kvůli výsledkům, že mi na to kdyžtak něco napíše. Přišla sem tam minulý pátek a doktorka je nemocná, sestra netuší jak dlouho bude a navíc mě nejspíš přeberou v poradně v porodnici, takže mi jen dala ty výsledky těch výtěrů a řekla že mi na to něco dají tam... Snad bude vše ok. Máte některá s výtoky zkušenosti??? Díky moc.

Jo takky doufám že to nic nebude, při močení to nevadí, akorát mě docela bolí břicho, ale to je nejspíš tím, že se mi roztahuje děloha. Navíc mi začíná růst bříško... Říkám si, že kdyby to bylo něco vážnějšího tak by mě asi poslala za doktorkou která tu mou zastupuje.

Ahoj, já mám s výtoky taky problémy. Minule mi doktor taky napsal globule, protože to prý vypadá na nějaký začínající zánět, ale řekl zároveň, ať se tím nestresuju. Že prý je to v těhotenství normální, že budu mít výtoky. je to prý proto, aby se pak mimčo při porodu nezadřelo:))) Takže pokud to nemá prý nějakou zvláštní barvu nebo není extrémně silný, nemám se bát.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka