ahojky maminky těhulky!!!!!

02.12.2008

Ahojky maminky a těhulky!!Jak se mate? :w: :w: :w: Co váše krasné miminka.? :cc): Holky chtěla sem se zeptat?Jsem ve 25 tydnu těhotenství :||): .A jelikož už s manželem budeme kupovat věci pro naši malou holčičku.Tak bych potřebovala radu,kdy ste začaly kupovat postylku?Jelikož sem to chtěla ještě letos,ale už to nestihnem,Ty fofry před těma vánocema,však to znate že?Neni to pozdě kupovat postylku po novem roce? :) děkuji holky moc.Sarinka :a:

ahojky já už sem tedy slyšela že v polsku se sežene vše a za hubičku chceme se tam taky s mamželem vypravit ale nevím jestli před vánoci to je dobrý nápad tam bude podle mě hafo lidiček tak možná bude lepší nakupování už vypustit až do novýho roku.My si objednali je to už víc jak 14dní nějaký oblečky na tu naši princeznu po netu a ještě furt nepřišli.Asi je to celý teď zacpaný.

my se máme skvěle, daly jsme se do pečení takže také fofry :///: Natálka je v pořádku a stále roste, což je vidět na mé váze :|: s Tou postýlkou já jsem ve 29 týdnu a postýlku ještě nemám, ale teď se chystáme jet jí koupit aby byla do Vánoc doma po Vánocích s pupkem někam jezdit, to se mi nebude chtít. Ale myslím že není pozdě po Vánocích pokud si ji nechceš objednávat před internet protože to může trvat třeba až 2 měsíce :\/: teď je fofr, nakupování dárků, chci dneska uklízet a ještě musím péct a prát je toho dost a přes ten pupek se ani už neohnu :s: !!! Tak snad jsem ti pomohla a písni co ty a tvé miminko budeš mít holčičku či chlapečka? jé a můžub se zeptat kolik vážíš?

In reply to by Fali

:) ahojky fali :w: já jsem baculka.Tak važim hodně.ale za to těhotenstvi sem přibrala 6.kg.Což je pěkne se mi zdá.ale myslim že přiberu vic ještě.Já se přes ten muj pupek taky pomalu neohnu.a co cukroví začinam pect o víkendu.mi s manželem sme chtěli holčičku,tak se nam to podařilo a čekame naši malou Elišku :) sme radi.Přes net nechci objednavat postylku.Chceme jet do Polska se na postylky podivat.ale asi to nechame na přišti rok.Manžel chodi pořad doprace,i někdy soboty.Tak nám to nevychazi kdy tam zajet :( .No jo pracovat se musi že :w: A co ty čekaš :w: Sarinka :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky