4D ultrazvuk

01.12.2008

Ahojky holky,
v kolikátém týdnu tak doporučujete objednat se na 4D ultrazvuk. Jsem zatim ve 14. týdnu ale chtěla bych na něj jít aby už tam byl třeba vidět obličejíček a co mimísek dělá atd. Děkuji za radu. Jana

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,
zjisti si jak dlouhá je objednací doba tam kam chceš jít. já byla na dvou, tady v Mostě ve 20tt a tam mě objednali do týdne, ten byl lepší, protože tam šel Davídek vidět celý a i ten obličejík byl už krásně rozeznatelný, hezky si tam hrál, usmíval se, tleskal si, cucal prstíky, no prostě paráda a na druhém jsem byla teď ve 26tt a tam mě objednávali před 2 měsíci a tady už nejde vidět celý-jen hlavička a kousíček tělíčka a ještě jsme byli objednáni na 3hod odpoledne a to má spinkavou, takže jsme ho mohli budit jak chtěli a Davídek spinkal a občas si jen zívnul a ještě si zakryl čumáček ručičkama :///: Ale už je to pěkný cvalíček, už teď šlo vidět, že to tělíčko dost zesílilo, tak jak chceš ;)

In reply to by Jančovička

Tak z něj máme nádherné fotky a sestříhané 4 minutové video na dvd - sestříhají Ti tam jen ty 4D náhledy v pohybu a je to moc pěkné a i sestřička byla super, tady máš kontakt: http://www.ordinace-zemanek.cz/kontakt.html , abys to nemusela hledat a jukni na to, můžeš jít víckrát a pak to máš za zvýhodněnou cenu :one: , 4D dělají až do 30tt, kdybych to věděla dříve, tak si nějaký z těch balíčku také zaplatím :(

Ahoj Jani,já jsem objednaná na 3D ultrazvuk do Zlína příští týden tj. ve 24 týdnu těhotenství.Sestřička mi říkala,že je to tak v tom 24 týdnu ideální.Ono od 20.týdne by mělo jít vidět pohlaví,ale nám se mimi pořád schovává :ww:

In reply to by Charlotka

ahojik, tak to asi tak udelame. ve 24 týdnu budu mít 25. narozky tak si udelame radost s pritelem a pojedem toho našeho mimíska skouknout. tak at se ti brzy mimisek ukaze. ja jsem taky strasne zvedava na to pohlavi :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky