registrace

01.12.2008

Zdravím všechny maminky a chtěla bych se zeptat: jdete některá na 3D UTZ taky už ve 20. týdnu jako já? Jak to tak tady čtu, každý chodí spíš později.. Už se strašně těším, až malého (malou) uvidím :h: :cc): :qu:

já jdu až ve 25tt, dřív to totiž taky nešlo objednat, ale stejně nikdy nevíš jak bude mimčo vidět, takže to je podle mě jedno, ale oni ti řeknou jestli je ještě brzo nebo ne.. ;)
Tak hlavně hodně štěstíčka :\x:

Ahojky! :a:
Já jdu na 3D ultrazvuk až ve 22týdnu protože neni nikde volné místo.Chtěla sem dříve,ale je tam nerváno.
Jinak na 3D se chodí od 19 - 22 týdne.
Taky se těšim až nám řeknou co to bude.
Pa a hezký těhulkování. :cc):

In reply to by willyska

Ahojky Willysko, a kam na to 3D půjdeš? Já jdu v Brně do Heliosu a každý to tam chválí, tak jsem ráda, že jsem dobře vybrala. Navíc to stojí jen 600,-Kč, vceně je DVD cca 15 min a foteček. Většinou za stejný anebo horší služby chtějí všude víc, kolem tisícovky, tak mě to těší dvojnásob :///:
Jinak co jsem tu od holek četla, prý v tom 20.týdnu je mimi ještě malé (má málo podkož. tuku) a tak není tak hezké, proto je lepší jít později, ale mně to nevadí, protože jsem jej viděla jen jednou na začátku (asi v 7.týdnu) a to toho tam tedy moc vidět nebylo :s: . Takže jej uvidím vlastně poprvé, proto se tak těším. Taky je mi záhadou, proč většina maminek tady chodí na UTZ častěji, že do toho velkého UTZ mimi viděly už několikrát..Snad když vyžadují více kontrol kvůli nějakému riziku, to chápu, ale jinak??..
Jinak děkuji a Tobě taky příjemné a bezproblémové těhu :e): pa pa :a:

In reply to by Bambulina

Ahojky! Já mám fotku mimča jen z 11týdne,tak se taky těšim,až ho uvidim větší. Já jdu na 3D ultrazvuk v Karlových Varech na Genetice.Nevim ani kolik to stojí,ale chci mít berevný obrázek i video tak to zaplatim.
Taky mám kamarádky které mají více foteček, ale je to zbytečně drahý paltit 300 Kč za jeden ultrazvuk. Před 3D jdu ještě na velký do nemocnice a ten mi platí pojištovna tak půjdu na oba.
Tak papa a pak si písnem jak sme uspěli.
Hezké a bezproblémové těhulkování.Papa :a: :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka