CHODÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

ivka2222
01.12.2008

ŠESTÉHO BUDE JURÁŠKOVI 10 MĚSÍCŮ,A ON CHODÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: POUHÉ ČTYŘI KRŮČKY,ALE JDE TOOOOOOOOOOOOOOOO,JE TO DEJEMNÉ A JÁ MÁM HUSÍ KŮŽI I NA HLAVĚ :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu:

Jejda, no tak to mocinky mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc gratulujeme :h: :k: :qu: :dance: Já nevím, ale mě taky příjde, že Míša začne chodit co nevidět...teda aspon za ručku už chodí krásně....tak se necháme překvapit :dance:

to je borec :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: ..gratulujuuuuuu :h:

No teda, to je ale šikulka. Ten náš drobek bude mít deváteho půl roku a lenoch se nechce otáčet na bříško, otáčel se už před měsícem a půl no a teď se mu vůbec nechce, pořád trénujem a nutím ho, ale prostě je línej, aspoň si to teda myslím, nepřijde mi že by byl pomalejší, raubíř je to pořádnej, to on by radši seděl aby všechno pěkně viděl a na bříšku toho moc nevidí. Příští týden jdem na půlroční kontrolu, tak to se doktorce asi moc líbit nebude. No kam jsem se to dostala :00: Gratulujeme ke krásnému a šikovnému chlapečkovi :qu:

Gratulujiiii :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: Takže Jurášek je nejenom krásný, chytrý, úžasný, šikovný - ale je iuž i pohyblivý i za špatného počasí bez kočárku :s: ;) :k: :k: :k: :k: Je to véééélikanánský šikulinka :k: :k: :k: :h: :h: :h: :qu: :qu: :qu: :one: :one: :one: :)

:jawdrop: :jawdrop: CÓÓÓ :jawdrop: :jawdrop:
TO JE TEDA FRAJÉÉÉÉR :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu:
Moc gratulujeme :c: :c: :c: :c: :c: :c: :c: :c:

Moooc gratulujeméééééééééééééééééééééé !!!!! Velký šikulááááááááááááá !!!!!!!! :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :one: :one: :one: :one: :one:

asi budu plakat :r: , my ještě nic a to nám bude v sobotu rok. Gratuluji, Jurášek je šikulka :h: :qu: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka