3 měsíce - rosteme a divočíme

01.12.2008

Tak jsou nám tři měsíce, včera se Gabčulík poprvé otočil ze zad na bříško, i když to zkoušela mockrát, tak většinou jí tam nějak zůstala zavazet ručka a tak se vždy zhoupla zpátky, no a teď, když to udělala poprvé, tak jsem to ani neviděla, odešla jsem z obýváku do kuchyně pro pití a když jsem se vrátila, tak Gabča ležela na hrací dece na bříšku a žužlala deku pod sebou :-) A už ji začalo lehce bavit i pasení koníčků, už se na bříšku tak nevzteká a nepadá jí hlavička, tak je to hned veselejší... ;)
No a do třetice musím napsat, že jsme dnes byly na srazu maminek a těhulek a Gabuška byla jak minule moc hodná, jen jsem ji třikrát musela přebalit, prděla jak alík a pokaždé jsem v plence našla zlatý poklad... ale ona si to ještě může dovolit, že jo... se mnou by to bylo horší ;) :s: :a:

In reply to by sharane

Ahoj Sharanko, děkujeme za komplimenty, já už se zas červenám jak panna nevěsta před svatební nocí :s: :s: :s:
Včera jsme na vás vzpomínaly s holkama a je fakt škoda, že vám to nevyšlo... bylo tam moc fajn a měli tam úplně úžasné kafe a poháry... tak příště to snad už konečně vyjde a přijedeš za námi s Lucinkou... já ti mezitím nasbírám Gabčiny vlásky a uděláme z nich pidiparuku... ale Lucince to moc sluší :c: i bez vlásků, je to krásná princezna... a vypadá tak spokojeně a šťastně, že z ní určitě musíš mít obrovskou radost... :a: :a: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji... jo jo... není to tak dávno, co jsem chtěla, abych už ji měla v postýlce a ona tam už je a je větší a větší a jak nám dnes ráno řekl děda, už je to jiné, už vypadá jako člověk, sice malej, ale už to není jen taková spící panenka...
Hele, ale máte krásnou ikonku... takovou vtipnou... a malá jak má hezky ručky nahoře, babička by řekla, že dělá vysokého zajíčka... a když dítě dělá vysokého zajíčka, tak prý je moc spokojené... :a:

Gábinka je fakt nádherná :hearts: A šikovná!!!!!Terka teď bude mít pět měsíců a na bříško se jí povedlo přetočit tak dvakrát.Jinak se o to snaží moc,pač se jí tak líbí...ale ta ruka :oci: ta tam zavazí :s:

máš opravdu nádhernou holčičku. Projížděla jsem si novén diskuze a nedalo mi to, musela jsem Ti to napsat. Opravdu krásná hlčička. Gratuluji Ti k ní.

In reply to by Beruska_Zuzanka

Děkuji... všechna miminka jsou krásná... a všechna jsou nejkrásnější pro svou maminku... a naše Gabčula umí dělat takové ksichtíky, že se občas musím smát... a tvoje maličká vypadá krásně jako andílek...

jerabina :one: a vláskatá :c: máš teda šikulku my se začaly otáčet až ted po skončeným 4měsíci, ale my jsme špekouni tak nám to tak lehce nejde :s:

In reply to by Jerabina 30

Děkujeme za komplimenty... ale vy jste taky vlasatí, ne? A dívala jsem se, jak jsi psala, kolik vážíte a měříte a fakt je vás kus... Gabka je spíš natáhlinka... No Gabča se už tak ty dva týdny otáčí na bok, to jí jde, ale na to bříško se jí zatím bez pomoci povedlo jen jednou... většinou se vždycky hodí až na bříško a zase se vrátí zpět na záda a začne se vztekat, že se jí to nepovedlo... když ta ručička jí tam pořád zavazí a zavazí... tak uvidíme, jak to bude zítra... dnes neměla moc času na trénování, když jsme byly na tom srazu, tak doufám, že to nezapomene ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka