KONTROLA KYCLI

01.12.2008

Ahojik zdravim vsechny dnes jsme byli s Natalkou na kontrole kycli je nam 8 mesicu a nastesti to mame v poradku..Jadýrka už jsou také vyvinutá a ješte ty osy (nevím jak se to piš tak se omlouvám) se musí pořádně vyvinout ale jinak je vše v naprostém pořádku mám takovou radost že tam nemusíme už chodit :\x: :qu: :girl:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, tak my jsme byly na ortopedii ve středu ve 4měs a Verunka nemá jadýrka.Ale široké balení nosit nemusí, prý to má volné a vpořádku. Nevíš, jestli to ometuje nějak ve vývoji, když nemá zatím jadýrka?Třeba posazování, či lezení?

In reply to by MATYG

tak podle meho nazoru to miminko nejak neovlivnuje my jsme jaderka nemeli poradne vyvinute ani v 6 mesicich az ted v 8 mesicich..a mala lezla, sedela vsechno nejak zvlast ji to neumezovalo hlavne nestavet na nohy ..a co ty osicky mate v poradku ?nevim jestli uz to pujde videt kdyztak se zeptej to je dulezite pro vyvoj!pa

Ahoj.tak to je dobře,že to máte v pořádku.My jdeme v pátek na 4 měsících a vůbec se mi tam nechce, :n: je ram taková protivná stará sestra. Možná ji někdo znáte v jičinské nemocnici ://:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky