Cyklus 25 dní

01.12.2008

Tak se hlásím, že jsem to dnes opět dostala, v srpnu jsem byla na revizi dělohy-zamlklý potrat a od té doby se nám zatím nepodařilo. Před tím než jsem otěhotněla jsem mívala cyklus přesně 28dní, ale od té doby, co jsme potratila se mi cyklus spíše krátí 27-28-25 a 25, není to moc krátký cyklus jenom 25 dní na to, aby proběhla ovulace a podařilo se mi zase otěhotnět? Máte někdo podobný problém nebo ještě lépe podařilo se některé při takové MS otěhotnět? Děkuji a jinak všechny zdravím :a:

Dobré ranko holky, tak to je super, že je to v normálu těch 25 dní, nechce se mi kvůli každé maličkosti běhat za doktorkou a ujišťovat se zda je to ok nebo ne a vaše rady a zkušenosti mi už několikrát pomohly hlavně po psychické stránce, čož je pro mě asi v tuto chvíli to nejdůležitější, díky a budu se zase těšit, zatím papá :)

SilvieS

Já jsem měla cyklus 25 dní a otěhotněla jsem, většinou mi MS trvala asi 7 dní (ty poslední dva už jen špinění) a pak asi 3 dny na to jsem měla ovulaci. Poslední MS 14. 6. a datum početí 24. nebo 25. 6.

Ahoj nekdo tady psal,že by cyklus neměl být delší jak 35 dní,pak prý není ovulace,tak nevím.Ale ty ho máš kratší.Já to mám taky tak o dva dny dřív.A mívala jsem tak i před těhotenstvím a otěhotněla jsem normálně. :one: :one:

Ahoj Evi, tak s tím ti moc neporadím. Já sama mám spíše delší cyklus. Ale přeju ti, aby si nám tady brzy hlásila // :s: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka