Výsledek z amniocentézy

01.12.2008

Dnes jsem byla na ULT( myslela jsem si, že si řeknu o fotečku, ale bylo to tak rychlé,napsali jen zprávu a na genetice mi daly výsledek z odběru plodové vody, vše je v pořádku a čekáme holčičku :girl:

Jo, to je teda zlatíčko... Já ho necítím celý den v kuse, ale občas ano. Nemá rád když ležím na břiše, ale jinak je to zatím takové jemné chvění a šťouchání do břicha. Když mám štěstí tak to cítím i přes ruku.

Jo, mám taky jenom jednu fotku, na té nebylo vidět nic, říkali že až tak za měsíc... No a od té doby mi ho vůbec nedělali. Holčička je náhodou super, já sem zvědavá jak se předvede ten náš mimíšek... Zatím mi občas šťouchne do břicha, tak snad bude vše ok.

Ahojky, jo se mnou se taky někdy nemažou... Dokonce mi v poradně poslouchala srdíčko jenom jednou, na ultrazvuku sem mimiska viděla jen dvakrát, poprvé když potvrdili těhu a podruhé na konci prvního trimestru. Navíc mám výtoky, doktorka dělala výtěry a měla sem přijít za týden. Minulý pátek byla nemocná, sestra nevěděla na jak dlouho to je, takže mi dala výsledky a aby mě přeléčili v porodnici, kde mě nejspíš přeberou do rizikové poradny... Jinak gratuluju k holčičce!!!

To je hrozny ani se nerozkoukas a uz mas vypadnout z ordinace,tak je to asi vsude.Já si minule taky ani nerekla o fotku jak to bylo rychli.Já se dneska ani nestacila zeptat na to jak mame velke miminko.Dr ale riikal ze ono se na tu fotku uz nevejde,mame teda vyfocena jebn trosku telo a hlavicku,ale nejde tam nic videt :( a nechce se k nam otocit a rict zda bude holka nebo kluk :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka