Tak moc se těším

01.12.2008

Ahojte těhulky,
tak se zase po dlouhé době hlásím. :a: Dnes jsem komplet uklidila a trochu přestavěla dětský pokojíček, chybí už jen to miminko. :||): Jak já se těším. Kolikrát si říkám, jak to nenarozené zlatíčko miluju, co teprve, až se narodí, cítítte to stejně?
Taky jsme s manželem před třemi dny začali s masáží hráze :qu: . tedy , musím říct, není to nic příjemného, ://: že by třeba nějaká předehra či co :///: , ale věřím, že to bude aspoň trochu k něčemu dobré. Mějte se všechny moc krásně a pohlaĎte svoje mímísky v bříšku. :girl:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já se teším úplne šílene,ale jsem teprv ve 25tt,tak si ješte dloooouho počkám.Ale ja se tak teším,že se nekdy přistihnu,že zapomínám i na mou 4 letou berušku co mám doma.Nekdy mám pocit,že snad pri prvním mimi jsem se tak netešila jako teď.Tak i já hladím svého miláčka v bříšku a zároveň berušku co hopsá vedle mne.

tak miminko jsem pohladila, ty ho take pohlad :||):
take ho mame moc radi a nedokazu si prestavit jak moc ho budeme milovat az se narodi. to se neda ani popsat, jak se tesime. ale mi si jeste chvili pockame jsme 27tt.

to masirovani te hraze se ma?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka