ráda bych se senámila s maminkami stejně starých dětí jako jsme my

01.12.2008

mojí princezně jsou 3 měsíce, narodila 26.8. v 3:55 , vážila 3,10kg a 48cm. tak poku se najde někdo , kdo by měl zájem, tak můžeme poklábosit o našich ratolestech a vůbec , tak nějak porovnát a radit se. Najdu někoho. Zatím papa

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak moje Terezka se narodila 22.8. v 9:50 a merila 49cm a vazila 3080g. ted ve 3 m mela 5350g a 60cm. do prukazky nam napsala mirne hypotonicka, protoze pri zvedani za ruce v leze na zadech stale zaklani hlavu, ale na rehabko nas neposlala. mala od 6 tydnu krasne spi 7-9hod v kuse, ted je to tyden co se budi jeste v jednu v noci, ale me to neva, protoze chci, aby trosku nabrala, s tou vahou jsme na spodni hranici (plne kojim). :a:

In reply to by vodnarka

my máme také Terezku,a ve 3 měsících jste měly skoro stejné hodnoty.My taky ještě úplně nezvedáme hlavičku, ale doktorka to zatím neřešila,tak doufám že se to srovná. My asi od 4 týdnu spíme celou noc. Někdy je vyjímka, jako dnes, že se vzbudí takhle k ránu, ale teď už zase chrní,tak jen co to dopíši tak půjdu taky. to se máte, že plně kojíte. My bohhužel ne,měli jsme ze začátku děsné problémy, no tedy spíš já a pak jsem byla navíc nemocná, dokonce i v nemocnici bez malé a to nás dodělalo,tak papáme nutrilonek, ale pořád mě to trápí a mrzí. ale snad bude zdravá i tak.

Ahoj Gábi, tak my jsme na tom skoro stejně... jen o pár minut dřív, naše Gabčulka se narodila 26.8. ve 3.08 hodin, 3,82 kg a 53 cm... no a roste jak z vody, tedy z mateřského mléka spíš, kojíme a v 11. týdnech (13.11.) měla 5,60 kg a 66 cm... :a:

ahojky Salvatorek senarodil na 38 tydnu ve stredu 3.zari ve 23:19 a mel 50 cm a 3kg
z nemocnice jsme sli v nedeli 7.zari rano. narodil se cisarskym rezem protoze jsem se od pondeli do stredy neotvirala ,byla jsem stale jen na 2 prsty,tak musel ven.pordni bolesti byly jen 8 hodin a 4 hodiny jsme byly bez vody.
ted uz je s nim taky legrace. paseme o 106 ,a to ze dne na den , smejeme se nahlas,dneska cely den brrr brmmm....,slintame a hamame si rucicku(asi budou brzy zoubky),plne kojime,milujeme koupani a tatinka se kterym by si mohl povidat treba hodiny,ve vajicku zveda stale hlavu,jako by se chctel zvednout.no a je to bohuzel i maniak na tv
jo a ve 2 mesicich jsme meli 6kg a 58cm
ted nas to ceka ve ctvrtek ,ale ted pribral malo ahodne se vytahl a ted breeeeeciiiiiiiiiiiiiiii tak letim koupat

In reply to by marty71

tak my také papáme ručičky, někdy my přijde, že si je tam chce snad stčit celé:-))asi nás brzy čekají zoubky...včera jsme byly trochu nevrlí, tak uvidíme.to se máš , že plně kojíte, my bohužel ne, měla jsem zdravotní problémy , tak mě to moc štve ale nedá se nic dělat.ty jo, tak my sjem měli ve 3 měsících méně než vy ve dvou:-))), ale byli jsme delší.tak dej vědět jak jste dopadli u doktrorky a jak jste povyrostli.

In reply to by gábi1107

jo jo taky by si nejradsi snedl celou rucicku...a jak slintaaa tech proslintanych bryndacku a vecicek...
jestli zitra nebude moc prset ,tak jdem zitra k doktorce,tak jsem zvedava co mi rekne,protoze jsem se vazila se salvatorkem v naruci a podle vahy ma jen 400-500gr.za cely mesic,tak doufam,ze bude prihlizet na to ze predtim pribral hodne .hubenej neni ,jen se mu zmensilo brisko a podle meho mereni,by jsme meli mit asi 62cm.
tak jsem moc zvedava i na to jestli bude dalsi ockovani a proste jsem zvedava na vse.
hned jak budu neco vedet ,tak napisu
ps. jo a od vcerejska se jeste drzi u toho brm brm a to skoro cely den i pred spanim,je to legrace
kolikrat to vypada,ze se snazi neco vysvetlovat,kdovi co se tem miminkam honi hlavou a co nam to vypravi

ahoj tak náš Jakub je nar. 13.8. ve 13.05 váha 3,5kg míra 54cm podotýkám,že se narodil na 36tt měl trochu problém s dýcháním tak skončil na ventilaci na nedonošencích tam pohubl na 3 kg a s touto váhou jsme po 14dnech odcházeli i domů na 3 měsících vážil 6.15kg a má 64.5cm,je s ním už legrace směje se brblá si to své ejej a grrr,jen je hypotonik tak ještě nedrží hlavu pořádně,ale cvičíme vojtovku.....je hodné miminko a v noci se probudí jen jednou na krmení a spí dál vydrží až do rána kolikrát se nají v 6 a v 11 teprve vstává je to zlato a ví,že je mamka spáč.....

In reply to by michirigi

tak naše Terezka také krásně spinká celou noc, někdy si říkám, kdy už to přijde a ona začne zlobit nebo, ale dneka jsme vzůru už teď, a má nějakou breptavou,tak si tady vedle mě žvatlá.Doufám tedy, že ještě usne, protože já jsem taky spáč:-))) jinak my taky hlavičku ještě pořádně nedržíme, ale doktorka s tím žádný problém neměla, tak doufám, že je vše v pořádku.tak ať hezky cvičíte a děláte pokroky

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

uvidíš pak to půjde naráz a malá bude růst jak z vody.Tak naše malá je taky moc hodná, spinká celou noc, a přes den je taky celkem spokojená, ale přes den moc nespí.Prdídky nás moc nstrápily, naštěstí, ale teď mi přijde, že jí už rostou zuby.je taková nevrlá, pořád slintá a nejradši by si sežrala ručičky:-)))

Ahoj Gabco, nasi male budou 3 mesice tento ctvrtek. Tolik to utika, vid? Narodila se 4/9 po osme hodine rano a mela 51 cm a 3,22 kg. S aktualnimi mirami se pochlubime hned jak se vratime z kontroly ;). Budu rada, kdyz napises.
pa pa M

Ahoj, náš Honzík se narodil 1.10. a měl 3500g a 49 cm a v 6ti týdnech měl 5730g a 57cm a to plně kojím.Je to náš obřík.Je moc hodný,ale zdá se mi,že začíná mít to období, kdy chce být jen s maminkou nebo max. s tatínkem

In reply to by JaninkaU.

tak s naší princezny se stal taky závislák na mamince...pořád mě sleduje pohledem, a někdy je to fakt sranda,jak se za mnou otáčí. Ale taťka na ní také zabírá. téda to jste měli v 6 týdnech víc než mive 3 mesících:-))) máš pravdu, je to obřík:-)

Ahojky, já jsem rodila 4.8. dvojčátka na 29 týdnu a Karolínka měla 1815g 43cm a teď bude mít kolem 5,5kg a Klárka 1650 40cm a teď bude mít kolem 4,5 kg jinak nanás není vidět, že jsem nedonošené a jsme na úrovni čtyřměsíčních dětí. Držíme hlavičku smějeme se nahlas atd.

In reply to by luciano

dvojnásobnou radost, ale taky starost. Vím co to je mít dvojčátka, mám o 12 let mladší bráchy dvojčata. Ale hlavně, že jste v pořádku a zdravé, pěkně rostete. A kdy jsi měla termín, a jakto, že jsi rodila tak brzy??vím že dvojčátka se rodí někdy dřív, ale tohle bylo o dost brzy. ale hlavně že jste to zvládly.

Ahojky,to je hezký,náš Daneček se narodil taky 26.8. v 22:50,měl 2990 g a 47 cm...Kolik Ti váží a měří teď??My jsme byli v pátek na kontrole a máme 5200 g a 56 cm...

In reply to by Alena85

že se Daneče taky narodil 26.8. My jsme min, týden v úterý na kontrole a Terezka má 60cm a 5310 gramů. Je to tvoje první mimi??Moje ano. A musím říct, že zatím je to pohoda a klídek. Musím zaklepat.Terezka krásně spinká, a je fakt moc hodná. Co vy??KOjíte??

In reply to by gábi1107

To je hezká náhoda:-))Kojíme ale už ho dokrmuju,asi mu nestačilo mlíčko,pořád nám brečel,probrečel celý den,tak jsme jen chovali a chovali,teď mu dávám vždy po kojení ještě sunar a je klidnější...Teď už si to užívám směje se,komunikuje a krásně pozoruje,teď už je to lepší,ale užila jsem si s ním...Ještě že v noci aspoň spinká...Kdyby to měl otočený bylo by hůř...Nějak mi blbne internet,je to strašně pomalý,mohly bysme si psát přes email,pokud by ti to nevadilo,byla bych moc ráda:-)Můj email je amck@seznam.cz

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky