jak chutná maliník

01.12.2008

Ahoj holky, už pijete maliník? chci se zeptat, jak Vám chutná? Já jsem si ho dnes poprvé uvařila a chutná mi jak kopřivový čaj... :? tak mi napadlo, co mi to asi v prodejne zdrave vyzivy prodali? Nebo opravdu chutná maliník jako čaj z kopřivy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak já obecně tyhle čaje nemám ráda vše chutná jak spařené seno...tfuj a nechci vám brát iluze,ale on zas ten maliník takovej oučinek nemá po lněným semínku se akorát tak pěkně po...ereš :s: ....já nevím mě přijde,že si to snad někdo vymýšlí...zeptejte se svých matek zda pily maliník či lněné semínko a porodily???.....myslím,že aby to mělo nějaký efekt musel by to být sakra pořádný výluh .....mám tři děti a nikdy jsem nic takového nedělala přijde mi to jako blbost a zbytečnost...

In reply to by roselini

Údajně od 36.tt. Před 36.týdnem se pít nedoporučuje. Já nevím, možná má michirigi pravdu a opravdu to nemá žádný účinek, ale uškodit to nemůže, tak proč to nevyzkoušet :///:

Ahojky, no chutná opravdu jako kopřivový :sick: , mě teda nechutná vůbec, ale doufejme, že pomůže :a:

In reply to by paaaja

No právě, těhulky většinou říkají, jak je chutný a mně teda taky vůbec nechutná. No, díky za odpověď , alespoň vím, že piju ten správný čaj. Snad pomůže...:) K tomu lněný semínko... pro jistotu:) Pak dám vědět jestli to mělo nějaký efekt;)

jo chutná podobně jak kopřivový.Já jsem měla z vlasnoručně usušeného maliníku a pila ho dost a nijak extra mi nepomohl-hrozil mi předčasný porod od 33tt a maliny jsem pila od 36tt a rodila 39+1tt

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka