kapky BabyCalm

01.12.2008

Ahojte, prosím žádná nemáte zkušenosti s kapkami na prdíky BabyCalm?? jsou čiste prírodní... prosím napište. Myslíte že po nich 5ti týdenní novorozenec muže zvracet???

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak já jsem zas jejich zastáncem,malému pomohl sab symplex je naprosto k ničemu sice jde dát do mlíka,ale je naprosto k ničemu jen má výhodu,že ti ho může napsat doktor při dvou baleních doplácíš cca 50Kč bez receptu stojí jedno balení kolem 70Kč baby calm je přírodní výtažek z feniklu,anýzu atd krásně voní a vážně zabere sice stojí asi 170Kč,ale stojí za to malému jsem ho smíchala s troškou čajíku a stříkačkou dala pěkně si mlaskal,nám pomohl a neblinkali jsme jsou nám 3.5 měsíce prdíky už nemáme,ale je to i zásluha toho,že mu byla odoperována kýla a je klid,žádný kroucení a mrčení jsme hodné miminko

no už raději ne...mám s tím špatnou zkušenost,dala jsem mu je malýmu jednou a to bylo řevu a kroutění...musel mít po nich strašný křeče...používáme probiot.kapky a na noc sab simplex a jsem spokojená :)

Ahojky,
našemu prckovi je taky 5týdnů a baby calm dávám už týden. Ale upřímně mi moc nepřipadá,že by pomáhal...spíš malýmu chutná a když mu ho dám trochu na dudlík,dudá ho a uklidní se. Předtím jsme dávali sab simplex a přijde mi to onojí stejný. A s tím zvracením nevím,je možné,že mu to nesedlo-každé mimi je jiné.Tak se mějte!!!

In reply to by makinchen

juu tak aspon nekdo, nám teda pomohl hoodne hned po druhým kojču se mu to upravilo:-) A myslíš že to blinkání je u takových prcku normální?? páč všude čtu že jooo. tak nevím. Zvrací mi jenom po kojču tak nevím. Doktorka hend rekla že má reflux :( tak me to nazlobilo páč ho anik neprohlídla, on si totiž nemuže nikdy odríhnout a toho mám i pul hodky na ramenu nebo zkouším ruzný polohy a proste to nejde a pak když ho položím tak si ublinkne nekdy mín nekdy víc a pak začne treba i dve hodky brečet:-((( chudák malej. Ty nemáš takový potíže???

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka