Zkusene maminky poradite?

01.12.2008

Mam 3tydny starou holcicku a ma hrozne bolesti a vetry.Uz ji davam kapky Samba simplex a mazu ji pupik a nahrivam plinu.Prdi potom ale stejne ma bolesti a hissericky bobek place,nekdy je az fialova.Me to boli za ni,nevim jak ji pomoci.U jidla mi porad spinka,tezko ji jde probudit a pije 60ml i hodinu.Pak se nam nedari odrihnout,ale nedkdy se to podari.Nevite nejaky zaruceny zpusob na odrihnuti?Mam pocit ze ty krece ma kdyz neriha.Dekuji moc za odpovedi.Jo a je na Nutilonu,po mleku kricela hlady. :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak naší malé dávám fenyklový čaj a máme po problémech, ale stane se že něco sním aniž bych si uvědomila že to nafukuje a pak používáme i rektární rourku,a hodně masírovat a nahřívat bříško . Až bude větší tak to bude lepší. :)

JÁ MÁM POCIT, ŽE MALÁ MIMINKA SI NEUMĚJÍ ODŘÍHNOUT. MŮJ MALEJ SE TO NAUČIL AŽ TAK VE MĚSÍCI A PŮL. PO KOJENÍ ŘVAL-NE ŽE BY MU MLÉKO NESTAČILO, ALE NEUMĚL SI ODKRKNOUT. POTOM SE TO NAUČIL-PŘIŠLO MI DIVNÉ HÁZET SI HO NA RAMENO, ALE TAKY JSEM SE TO NAUČILA. TEĎ PO PRVNÍM PRSU HO JEN LEHCE POSADÍM A ON SI ŘÍHNE (HROZNĚ HLTÁ, TAK TO JDE SAMO) A PO DRUHÉM PRSU HO HO HODÍM NA RAMENO A JE TO. DŮLEŽITÝ JE TLAK NA HRUDNÍK A POPLÁCÁVÁNÍ PO ZÁDÍČKÁCH-KRÁSNĚ SE TEN VZDUCH UVOLNÍ. JINAK POKUD U JÍDLA SPÍ, TAK CO NEJVÍC SVLÉKNOUT A STÁLE JÍ ŠIMRAT, POD KRKEM NEBO NA NOŽIČKÁCH-TAKHLE NÁS TO UČILI V PORODNICI.A CO SE PRDÍKŮ TÝČE, PODLE MĚ NA NĚ NIC NEZABÍRÁ-MUSÍ TY DĚTI Z TOHO VYRŮST. ZKUS JEŠTĚ REKTÁRNÍ TRUBIČKU DO ZADEČKU A NEBO CVIČIT S NOŽIČKAMA

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka