Deniska ;-(

ivka2222
01.12.2008

tak jsem volala do nemocnice a Denisku ještě čeká psychologické vyšetření(doufám že nenapráší jaká jsem macecha :) )vůbec nechápu spojitost s tou nemocí :n: a psychikou Denisky :girl: a potom ještě oční vyšetření :00: pane bože asi hledají kde je zakopaný pes,ale spojitost absolutně nechápu :n: :n: :n: :n: :n: :n: :n: aby mi z ní neudělali nějakou labilní osůbku :r:

Nazdar taky macecho!!! :-) určitě vědí, co dělají a raději o nějaké to vyšetření víc, než něco propásnout. Držím vám palečky, ženský!!!!!!!!!!!! Denisku pozdravuj a ty se drž :k:

Denisce :k: at uz je brzy fit.....s vama doma :k:
A k tem vyš. ...je to vsechno se vsim,kdyz te chytnou zada-taky je tam psych. blok o kterym ty treba ani nevis.Je to slozity ,takle to v rychlosti napsat,ale neboj matko neboj-labilni osubku z Denisky určo delat nebudou,spis bych rekla,ze hledaj pricinu a zkousi to i pres psychiku....

Ahoj Ivi, taky nechápu, proč takové vyšetření, ale doktoři snad vědí, co dělají a lepší udělat banální vyšetření, než něco zanedbat ;) . A Deniska jim řekne určitě jenom čistou pravdu, a to že tě má moc ráda a jsi pro ni ta nejlepší maminka :h: ..držím ji pěstičky a tobě posílám podporu, mamko :h: :k: :k: :k: :k: :k:

ne tak to neni..pokazdy kdyz je naka zavaznejsi nemoc (jako tim neni mysleno slepe strevo a tak) tak se posila na psych,vysetreni ja tam byla x. krat :D jednou i kvuli tomu ze se mi zablokovala pater :D takze neboj se..jinak dale drzim palecky!!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka