Dobré ráno dubňátka

01.12.2008

:a: tak jak se citíte? co miminka v bříšku? mě malej kope jak jen to jde a davá o sobě pořádně vědět...

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky holky.Tak jsme byli už tay dnes na velkém ultz.Paní doktorka říkala,že tam pindíka nevidí,že to bude holčička (všichni mi dávali do hlavy,že budu mít kluka),tak jsme s manželem šťastní,nechali jsme si to nahrát i na dvd a hned jak jsme dorazili,tak jsme si ho museli pustit.PROSTĚ JE TO VŠE TAK KRÁSNÉ.Jinak já jsem zatím přibrala 2 kila.Malá už o sobě taky dává vědět,vždy ráno,někdy po obědě a pak v 17:00 večer každý den.Akorát dnes večer skoro nic,ale to asi tím jak byla naštvaná,že do ní paní doktorka bouchala,aby se otočila.tak já jdu zase něco dělat.mějte se

Ahojky, mi se s naším chlapečkem máme skvěle. Kope tak, že se kolikrát až leknu!! Ráno se krásně protáhne a já vím, že se dobře vyspinkal, občasnejma šťouchanečkama pokračuje až do večera a večer rozjede to pravý rodeo :s: .
Jen mě mrzí ztráta 1kg, které jsem nechala v nemocnici a taky jsem se tam dozvěděla, že mám placentu částečně na přední straně. Beru 3x denně 2tbl. magnézka. 8.12. jdu na kontrolu, jak se daří čípku a vypadá to, že budu chodit co 14dní, ale to se teprve uvidí. To bude náročný, protože to mám půl hodiny cesty tam a půl zpátky a dr. mě nenechá jít pěšky. Už před měsícem se to sestře nelíbilo, ale co nadělám, že?

In reply to by plucka

no hlavně ať si tě nedají na dohled znovu do nemocnice, tak opatrně. U nás je to večr taky aktivnější ale už jsem si zvykla, stejně se mi nedaří v noci spát, tak si s ním alespoň povídám a to se trochu uklidní.

:a: ahoooj holky moje,tak ja jsem pred chvilinkou dorazila z 3D utz. a ani nevim co vam mam napsat :) proste NADHERA,NADHERA,NADHERA :w: :w: mala byla krasne videt,je to na 100% holcicka,takze uz ji konecne muzu rikat jmenem,porad si strkala rucicky do pusinky ....no proste vazne super ;) :) jinak ja uz mam 8 kg nahore a citim se jak tanker :s: a brzo pujdu asi ke dnu uz me nejde ani boty si obut,mam to hodne v nohach a zadech,takovy ty poradny tukovy polstare :s: :s: ale nevadi me to hlavne ze se mame dobre :\x: :a: :a:

Krásný první prosincový den. :c: Já a můj bříšánek se máme krásně, pěkně si to užíváme, ale strašně rychle nám to utíká. Teď když už mně vítá kopanečkama, tak je to zase lepší. Jinak se cítím moc dobře, jako bych ani nebyla těhulka, ale ono to příjde od toho7. měsíce to bude zase jinak :s: Dívala jsem se do galerie bříšek a je vidět, že většina z nás už se pěkně kulatí :dance: Tak jen tak dál :one:

Ahoj holky. Jak se máte,koukám že tady píšete kolik jste přibrali tak já se Vám taky pochlubím,ale nelekněte se.Jsem ve 20tt a mám nahoře 10kg to je co,ale moc tragicky to neberu protože před těhu jsem měla 45 kg takže ted konecně vypadám jako ženská :ww: :///:
Jen mě hrozně štve že už ke mě dorazil taky ten panický strach z porodu a vůbec se přesto nemůžu soustředit a těšit se na miminko,taky se tak hrozně bojíte vůbec nevím kde se to ve mě tak najednou vzalo.Zítra jdeme na velký ultrazvuk tak doufám že miminko nebude stydlín a ukáže nám co tam schovávám,aby sme mohly konečně nakupovat do barvy,protože ty neutrální barvičky se mi moc nelíbý.

In reply to by kristynka

jsme na tom stejně, taky mě ovládl strach, mám jedno za sebou a strach něměl šanci, bylo toho na mě moc a pořád se něco řešilo ale teď jsem doma na nemocenské a strach má najednou šanci. Ale věřím, že nám to nepříjde a při pohledu na mimi si řekněme že NÁM TO STÁLO ZA TO...

ja uz se zrejme taky dockala,posledni 3 dny citim v brisku dole na levy strane takovy bublinky,ktery chvili putuji a pak jakoby prasknou,treba vcera uz to bylo intenzivnejsi rano a i vecer. :) Je to uzasny,a jsem presvedcena,ze uz je to ono a mala uz si kopka,ta me napinala :dance: Holky mam hroznou zravku,rano jsem se postavila na vahu a ma mezi 5-6 kilci navic,vcera jsem potkala kamoski,ma termin za 3 tadny,nabrala 8kg,vypadala naprosto uzasne a vse jen v brisku,ceka taky holcicku,kdezto ja se cela rozlevam a to jsou pred nami vanoce a tolik tydnu do porodu :ooo: Hlavne ty prsa z puvodnich dvojek ctyrky! ://:

In reply to by Rendulik

Renďo vypadáš skvěle, jsem koukala na tvou fotečku a ničeho navíc jsem si nevšimla :) ale jsem na tom stejně, prostě si s tím bríškem taky někdy připadám jak tanker. Se kouni do galerie bříšek...

no to mi povídej, ale je nám krásně, když si kopne, je to čím dál tím intenzivnější, fakt už docela kopance po celým bříšku, ale je to nádhera, teda zatím :-)

In reply to by FORINKA

krásně je slabé slovo, taťka každou chvilku ruku na bříšku a čeká :) a když se dočká tak je šťastný jako blecha... no už se moc těšíme, snad ty 4 měsíce utečou rychle...

In reply to by lucinka_2

My se máme taky skvěle zrovna jsme se vrátili z jarmarku. Zítra jdeme na UZ konečně ten velký a už se nemužu dočkat co to bude...jestli fakt ten chlapeček nabo konečně holčička :-) Jinak už mám nahoře deset kilo prostě hruza běs, ale fotku do galerie dám až ve čtvrtek nebo v pátek, zapomněla jsem u ségry foták víš:-) Jinak je to už celkem nuda po večerech si mužeme akorát tak mačkat ruce, protože nám zakázali sexík :-) no, ale jen týden:-) A pak nám ho povolí. Opatrujte se holky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky