Autosedačky 0-13 kg v autě upevněny vždy proti směru jízdy????

01.12.2008

Asi se budu blbě ptát, ale teď zrovna koukám na autosedačky a prý je na trhu nejlepší Maxi-Cosi a my bychom ji chtěli koupit s tou základnou do auta EasyFix a když ji připevním pomocí Isofix, tak je dítě proti směru jízdy a já na něj v neuvidím a tak jsem myslela, že bych ji uchytila pomocí bezpečnostního pásu, ale jak koukám na ten obrázek, tak mám pocit, že to je zase proti směru jízdy. To se dávají všechny sedačky s tou základnou proti směru jízdy? A ty bez té základny jenom na uchycení pásem jsou také proti směru? Děkuji za info. nikdy jsem dětské sedačky nezkoumala, tak teď nevím :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji moc, jsi hodná. to jsem ráda, že tenhle web existuje :one: člověk tu najde, co potřebuje nebo ostatní poradí, fakt moc díky, koupím si to zrcátko jak mi holky radili a budu na mimi koukat tak. fakt díky moc.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak ty pokuty by byly to nejmenší, ale já bych bývala byla ohrozila moje mimi :O Díky :a:

Holky moc vám všem děkuji, také mě to napadlo s tím bržděním,... že by to bylo pro něj jinak nebezpečné, tak holt koupím zrcátko a budeme na sebe koukat přes něj :) Ale fakt moc díky :a:

Ahojky, můj názor je, že to tak musí být - proti směru jízdy. Podle mě teda!!! je to kvůli tomu, že miminko nemá vyvinutý svaly (nebo vazy?) na krku a mohli by si při prudkým zadrždění něco udělat. Představa, že do něčeho narazím a miminku se hlavička prudce trhne do předu... No nevím?
Myslím tím úlně malý miminka, co neudrží hlavičku, tak pár měsíců? Existují zrcátka, co se připevní na sedačku a jde tím zpětným zrcátkem vidět na mimčo - pokud jezdíš sama. My to řešili tak, že jsem seděla vzadu (nemám řidičák ://: ).

Ahoj, 0 - 13 kg sedacky nejen ze muzes, ale dokonce musis vozit v prostismeru. Ono by to pak trochu nemelo smysl do ni to dite davat. Kdybys pribrzdila, tak mu cukne hlava do predu a to mu ji taky muze urvat, takze z logiky veci musi to male mimi jezdit pozadu, stejne tak tlak tech pasu na telicko pozadu neni v podstate zadny, odstredivou silou se zatlaci zadickama do sedacky, jinak bys mu rozdrtila zebra a vnitrnosti. Takze proto. Mozna se pletu, ale ony ty 0 - 13 sedacky ani jinak zachytit nejs=dou, nez v protismeru, alespon o zadne nevim a ta nase jinak zachytit nejde - ani na isofix ani s pasy.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka