AHOJ LISTOPADOVKY PROSINCOVY

01.12.2008

Tak zdravim vsechny maminky co jsme se prehoupli do prosince..(nejsou mi hacky tak pardoon :P ) Prave jsem dorazila z kontroly z nemocnice...na monitoru zadny kontrakce, ticho po pesine, doktor me kontroloval bylo to docela neprijemny jak do me strkal ruku a nejakou pomoucku :n: no a usmal se a rikal tak to zatim nevypada..na dalsi kontrolu mam prijit ve stredu...aaachhh jooo...Bojim bojim ze malej tam zatim dozene dalsi deka uz takhle mam balon jako blaaazen :ooo: Jak ste na tom vy???

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

presne jak rika peterson,dej si vlozku a lehni si a po pul hodce uvidis, kazdopadne pokud by jsi citila pohyby mene, tak radeji jed do porodnice, i s tou vlozkou.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no nemusí to být vždy naráz,může odcházet po částech,dej si vložku a kdyby to ještě tekl,tak pak jeď i s tou vložkou do porodnice,oni poznají,jestli je to plodovka-mají takový testovací proužek-zbarví se jim do modra

ahoj marcelko, a nedelal ti hamiltona kdyz to bylo tka neprijemny?? prstem n ebo nastrojem se oddelavaji jakysi blány ://: no ja abych se priznala jsem dneska moc statecna :s: sla bych dneska už rodit,tohle jsem uz dlouho neřekla :s:
me Dr. prave rikal ze uz to vypada a prdlačky 8) :00:
jinak ja nevim jestli jsem to psala ale my bysme meli mit 3 300g

Ahojky holky,tak já jsem ještě taky pořád mezi váma.Dnes jsem 40+3 a zatím taky nic novýho.Na kontrole jsem byla ted v sobotu a další mně čeká až ve čtvrtek tak doufám že třeba do čtvrtka porodím.Jinak se už asi pak budeme domlouvat na případném vyvolání protože to už pak budu 40+6 a to si myslím že už je aj hodně.Myslím si že to snad tenhle týden vyjde a budeme už 3.

čauuukyyy-já jsem též stále mezi Vámi,kontrola zítra a pak se uvidí.Dneska si jdu zase zacvičit a znásilním i taťku,ale tomu špuntovi je to šuma fuk...

ahojky, tak já jsem taky jedna z těch, kdo teď už jen čekají, až to vypukne, první termín jsem měla 27.11. ve čtvrtek, ale to bylo dle pohybů a UTZ, takže jsem si myslela, že to asi nebude, i když jsem tajně doufala.. podle PM mám termín teď ve středu, zítra mám ještě poradnu v nemocnici, tak fakt doufám, že už se něco začalo dít a doktor mě potěší dobrou zprávou - jako že už se otvírám, a tak do pátku porodím :)
ale moc tomu nevěřím, protože na sobě nic nepozoruju, zátka neodešla, bříško mi tvrdne jen malinko, a vůbec je mi jako bych neměla za dva dny termín..
Uvažuju, že zítra řeknu doktorovi, ať mi případně udělá toho hamiltona, protože tohle čekání je už fakt na hlavu..
:a:

In reply to by Agnesa

Ahoj Agnesko :a: No ja se citim taky fajn a ne jako dva dny po terminu..nic se nedeje.. :D Tak uvidime..dneska v cekarne bylo veselo tak nam to aspon uteklo ale jinak to tam je casove dost narocny aspon u nas..tak uz se mi tak ve stredu zase nechce...furt dokola :°:

In reply to by xmarcelka

u nás je to právě v nemocnici taky časově dost náročný, sice jsem vždycky objednaná v určitý čas, ale stejně se na řadu dostanu klidně i s hodinovým zpožděním.. ale zítra se už docela těším, protože doufám, že už by se opravdu mohlo něco dít.. ale to čekání je už fakt dlouhý, že jo..
v sobotu jsem navíc měla nějakou depku, jakože strach z porodu, jestli to zvládnu a tak, ale naštěstí manžílek je hrozně moc hodnej, a začal mě utěšovat, že tam bude semnou a že to společně zvládneme a tak, tak jsem se docela uklidnila.. ale stejně už bych to chtěla mít za sebou..

In reply to by Agnesa

tak to u nás je to v pohodě,jsem vždy objednaná,dojedu a hned mě berou,i když mají frmol a rodí,což je fajn a jsou tam moc příjemní,takže se tam vždycky i těším,no uvidíme zítra-snad to bude ok,já raději bez Hamiltona-snad si mrně poradí samo a nebude potřebovat pomoci

In reply to by Agnesa

Tak to je stejny jako u nas v nemocnici..je nas maminek asi hodne no. Strach z porodu taky mam jeden den jsem statecna a druhy se tresu strachy...nevim ani se v tomhle neznam jestli budu rvat, nebo budu statecna to me taky zajima..ale nechci bejt histericka to ne..ale clovek nikdy nevi. :?

Ahoj Marci ;-),
už toho máš tak akorát dost, viď.........když ti bylo vyšetření nepříjemné, tak já se přikláním zase k tomu Hamiltonovi :-D. Já jdu na kontrolu zítra, snad už si mě tam nechají nebo se ve mě taky "pošťourá" :!k:. Moje malá už snad nemá ani co dohánět :girl:, tak šup šup na svět :||):.

In reply to by xmarcelka

No, já mám termín dneska, víš :-D. Ale protože máme mít toho obra, tak už se nemůžu dočkat! Hamilton - to je jakýsi bolestivý nebo nepříjemný hmat, kt. by měl vyvolat porod. Nějaké roztáhnutí blan nebo co, já přesně nevím :-D, ale už se to tu rozebíralo :-).

In reply to by Cherry

Jo jo to vim ze mas mit taky obrika jako ja... Ty jo tak to nevim jestli mi delal zrovna toho Hamiltona..neprijemny to teda bylo dost ale tezko rict..nic k tomu nerekl. Vim ze jsem to nekde uz slysela ale prave ze jsem se diskuze neucastnila tak nefiiiim noo :n: :ww: To me zajima kdo z nas dvou bude mit vetsiho obrika teda :qu: musime si dat vedet.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky