Kdy balíte tašku do porodnice?

30.11.2008

Těhulky, tak zhruba za měsíc nám nastane den D. Píše se, že pár týdnu před porodem je dobré se zbalit. Kdy to plánujete, že si vše naskládáte do tašky? A berete nějakou cestovní, nebo igelitku :///: :one:
Děkuji a přeji krásnou noc.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak já měla tašku nachystanou od začátku 38 týdne, ale ne kompletní a na ní jsem měla napsaný seznam věcí, co je potřeba ještě na poslední chvíli přihodit (takové ty doklady, svačinu pro manžela, vodu - prostě všechno, co by mohlo podlehnout skáze, nebo to běžně potřebuješ, takže to nenecháš několik dní, nebo týdnů ležet v tašce). Finálně jsem dobalila potom, co mi odtekla plodovka při nepravidelných kontrakcích po 1 až 3 minutách, takže to zabralo trochu času, ale dalo se to. S manželem jsme se u toho celkem nasmáli a byl to fakt příjemný a pohodový odjezd do porodnice.
Jo a do igelitky se ti to nevleze :s:
No a za nafukovací kruh bych v porodnici dala království, ale je prosinec, takže není úplně lehké ho sehnat. Hlavně je důležité si vzít co nejmenší velikost abys tím nepropadla - to by pak nemělo smysl.
Jo a ještě je dobré si vzít fén, protože je ideální alternativou toaletního papíru, nebo ručníku po sprše - všechno, co omezí přímý kontakt s hojícíma se jizvama, nebo vytlačenýma hemeroidama je dobré. Mám to v čerstvé paměti, před týdnem jsem ještě byla v porodnici :ww:

Ahoj tak já balila tašku včera.Jinak věci jsem už měla všechny připravené v postýlce už asi 14 dní.Dnes jsem 36+1

ahojky, možná jsem paranoidní, jsem ve 36 tt, ale mám sbaleno už asi 3 týdny, kdyby náhodou něco... Ale zatím nic a termín mám na Silvestra.....

Cauky Connynko,
pridavam Ti jeden priklad z praxe:
- ja sem balila 38+3 a 38+3 sem jela rovnou rodit ... ale ze me si priklad fakt neber!!!!!!!!!!!!!! :s: :s: :s:
(mela sem veci tenkrat nahazene v pokojiku na gauci a pri svych 5 min. kontrakcich sem je akorat tak stihla nahazet do baglu!). :||): :s:
SHARANE+LUCINKA

já balila kolem toho 36tt a rodila jsem 39+0, začala jsem balit, jak jsem začala mít trošičku pochybnosti, poslící atd

Ahojky, já mám sbaleno od minulého víkendu (ukončený 35tt) a beru si malou sportovní tašku. Ovšem něco budu muset dát i do igelitky, páč třeba župan se mi tam už fakt nevejde. :///:

ahoj já mám tašku sbalenou od 35tt. jen pak přidám kartáček a pastu a mám vše. Mám malou sportovní tašku. Dám do ní i 10ks jednorázovek pro mimi a další mi dyžtak manžel doveze. Ale k porodu mám jen to nejnutnější. Zítra ukončím 37tt

Ahoj, no já tu tašku musím nejdříve sehnat. Co máme doma je malé. A nepůjdu do porodnice s kufrem. Ale jestli to tak nedopadne, až dám na hromadu všechno, co bych si měla nebo chtěla sebou vzít. :) Taky ještě nemám přezůvky nebo nafukovací kruh, ten vůbec nevím, kde sehnat. :00:

In reply to by Leian

Já taky musím nějaké klapky sehnat, jelikož mám oteklé nohy, tak nějaké na povolování. A nějaké ty vložky, máš z lékarny? Nebo nějakou klasiku z drogerky? A popř. s křidélky? S nafukovacím kruhem ti neporadím, nevím ani k čemu by byl dobrý?

já měla zabaleno od 35tt. Věci na mimíska připravené ve skříni, aby je jen manža přinesl. Měla jsem to v cestovní tašce. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka