intimni otazka prosim poradte

01.12.2008

ahoj holky potrebovala bych poradit posledni tri dny me trapi bili vytok ktery neuveritelne svedi myslim ze to jsou nejspis kvasinky na zitra jsem obednana k Dr...chtela jsem se zeptat zda li mate nekdo s timto zkusenost v tehotenstvi a zda to neublizuje miminku...jsem ve 36 tt moc vsem dekuji za odpovedi :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

holky vsem moc dekuji za uklidneni mela jsem vazne obavu jeste jsem to nikdy nemela takze vubec nevim co...Pajinko mohla bys mi prozradit nazev toho kremu??? :a:

andrej, ja se ted take zrovna lecim. to je v tehu normalni, takze zadny strach. zitra to rekni dr a on ti na to neco da.

ahojky,tak zrovna teď se s tím léčím,dr. mi říkala že mimču to ublížit nnemůže jen kdyby se to dostalo dál že by mohla prasknout voda a pak kdyby to bylo u porodu tak by to mohlo mít mimčo v očíčkách nebo pusince a taky prý se hůř hojí stehy. dostala sem nějaký zaváděčky a krém a za 2 dny to bylo pryč,takže žádná tragédie. Nemusíš se bát. pa pa :a:

Ahoj! Ja jsem to v tehu taky jednou mela svedeni, nastesti pomohly glycerinovy cipky (jj, to jsou ty, co se strkaji do zadku :-D ) - ale ty samo nepomuzou, pokud se jedna o kvasinky. Jinak tedka jsem to mela pri kojeni a to uz kvasinky byly, takze jsem se samovylecila Jenamazolem(ten mi fakt vzdy pomohl, kvuli diabetu jsme totiz mela porad nejaky gyn. problemy)). Ten se muze v kojeni a snad i pri tehotenstvi, ale je tusim na predpis. Dr. ti poradi.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka