Kolik naspí půlroční mimčo přes den???

01.12.2008

Ahojky, zajímalo by mě, kolik naspí vaše mimča přes den? My vstáváme v 6h ráno, pak usíná kolem 9 až 10h - doma vydrží tak hodinu a půl max, venku dýl, ale většinou chodíme nejdéle do 12h ven. Pak je vzhůru a kolem 3h opět vyrážíme na prochajdu tak do 5h a pak v 7h koupeme a jde se spinkat, takže přes den mi spinká tak 4 hodiny zhruba. Jak jste na tom vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky...
v noci spí od osmi, půl deváté do půl osmé ráno (tedy 11 hodin) s 2 přestávkami na kojení a přes den cca 2-3 hodiny... (2x-3x - buď 3x po třičtvrtě hod., nebo 2x a to pak spí jednou hodinu a podruhé 2 nebo obráceně - většinou po cvičení nebo plavání)

ahojky, nam je 5 mesicu a týden a spime teda od 10-12 dopoledne a pak od tech 17-18 a pak az ve 21 hodin, ale vydrzi do 8 do rana s jednou prestavkou na krmeni, ale za to ji asi kazdou pul druhou hodinu musim podavat dudlik nebo se ji nelibi jak lezi a nebo proste ma prdiky...no neustale ji musim rovnat a utesovat:)takze taky spim kouskovate ...:)

Ahoj Dany! Super otazecka, tohle me totiz taky dost zajima :-)
My to mame podobne jako jedna z maminek tady. Pres den spi 1,5-max.3 hodky. Vetsinou trikrat po pul hodine, nekdy dvakrat po hodce a kousek a nekdy k tomu prida jeste pul hodku. Jinak jsme nauceni chodit spat v 19:30,to usne sama, v noci se ale budi snad tisickrat a sama ne a ne usnout, des!Kdysi spala do pul seste, ted tim jejim buzenim pres noc je asi taky dost nevyspala, takze vydrzi i do sedmi....ale teda je to nespavec, Pocitam ji to a od 0:00 do 0:00 dalsiho dne spi 13hodek, nekdy 14.

moje holčička naspí přes den asi 2 hodinky max 3 ve dvou zátazích vstava asi v pul 8 a chodispat po 7

Nám bylo půl roku před týdnem a chodíme spát mezi osmou a devátou. S přestávkami na jídlo (2 - 3 za noc) vydrží spát tak do osmi ráno. A přes den naspí tak na třikrát max dvě hodinky.

Cauky,tak to mas docela dobry.My spime tak 3x denne po 30minutach.A kdyz nam to vyjde ,tak 2x denne po hodine ,hodine a pul.Moc toho bohuzel nenaspi.Taky koupeme kolem 19h.a pak jde spat.Ahoj :a:

In reply to by Jasminka

Ahoj! Tak koukam, ze to mame se spinkanim stejne!
A jak to mate v noci? My se totiz budime porad, kazdou hodku a pul ci dve hodky a nedokaze navic usnout sama, jsem ji udelala nejaky spatny spaci navyk :-(((, takze musi byt u prsa, napit se a pak kdyz ji strcim do jejiho pelechu, tak i zabere, ale proste si toho prsa musi cucnout bo u nej usnout......

In reply to by Jasminka

no my jsme si takovýhle režim najeli nedávno. On mi vůbec nespinkal doma... většinou ho uložím dopoledne do postýlky a spinká tak 10 min. Ale teď už je to občas právě i dýl, tak ta hodina. Ale nejlíp spinká v kočárku venku, jenže teď v té zimě se mi moc nechce dvakrát denně ven. Jsem líná :oci:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka