Ahoji

01.12.2008

Vcera sem nasadila maloy Sunar od 10 ti mesicu (ty sou ji teda za 14 dni ale co...) a musim rict ze mi prislo ze lip spala, krome placiciho vystupu ze spanku ... ? asi zuby....Jinak ni zacina hrabat- ty sny co se mi posledni dobou zdaj :00: dneska to bylo o vojakovi :s: ten byl :c: .... :!k: jinak sme nahlaseni v plavacim klubu Orca a zaciname 5.ledna 2009! uz se tesiiiim... a co tu noveho?

Ahojky! nechci to zakřiknout, ale Vivien už se 3x podařilo spát 6 hodin v kuse, což je u nás opravdu úspěch! Sny se i nějak poslední dobou nezdají! a jednoho takovýho vojáka mám doma!!!! :s: Vy se máte, já chci začít s malou chodit plavat od 6 měsíců, tak uvidíme, jestli to klapne!Katka a Vivi

aaahhhhoojj holkyyyy, no tak k tomu sunaru nevim nevim :n: :n: :n: já koupila malýmu od 6.měsíce, s doměním že mi bude líp spát, a nenene, včera dokonce vytáhnul 220ml, a ještě prso, no a to bylo kolem 19h, a šup 23h byl vzhůru :00: a pak v 5:30, no a den před tím to bylo ve 22h v 1h a v 5h :00: tak nevím čím to může být :\\: :\\:
Aa jinak, já mám debilní sny pořád, buď o práci, nebo o škole, a závěrem to končí tak, že neopomenu na dítě a říkám : jo a ještě si musím sem tam odskočit nakrmit dítě :00: :00: :00: :!k: :!k: :!k:

In reply to by Johanka a Rozinka

no to mi ani nemluv, já vždycky před 22h usnu a pak když se za hoďku vzbudí, tak jsem jak praštěná :00: :00: ještě že mu strčím prso a nic nepřipravuju, bych mu byla schopná snad dát čistou vodu :!k: :!k: ale nastal problém, večer vypije tu 200ml a ještě mu zbyde ve flašce a řve a řve dokud mu nedám prso, a usne, asi to jen tak neodbouráme :n: :n: závislák jeden :00:

taky sem na doporuceni,nasadila vecer sunar,ale minul se ucinkem :\/: :r: rikaji,ze vice zasyti,nez Nutrilon,ale u nas to teda nefunguje,takze me spis hrabe z toho,ze porad sme za noc nejmin 3x vzhuru.Sny ani nestiham,sotva zaberu zase vstavam :r:

In reply to by Johanka a Rozinka

kdyz ja prave hned nezaberu,takze fakt jak blb cumim do stropu,manza vedle chrape,ze ho slysi i sousedi a ja sem jeste vic nas....á,protoze ne a ne usnout :r: a kdyz se mi konecne zadari,je to tak na 2hodky a Peta je vzhuru :00: ....kolikrat bejvam uz pekne protivna :\/:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka