Ahoj únoračky!!!

01.12.2008

Tak nás čeká posledních deset týdnů!!!Jak se všechny cítíte?Na mně už pomalu leze nervozita :? ,jako že v prosinci nic nezařídím,tak jestli to v lednu vůbec všechno stihnu nakoupit,sbalit atd.Jak to máte vy?Budete taky všechno kupovat až v lednu,nebo už máte nakoupené všechny věci? :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

stále tomu nemůžu uvěřit. Přepočítávám zbývající dny každý den. Je to naše první miminko. Celou výbavičku mám vybranou a odkazy zařazené v adresáři. Zatím jsme raději nic nekupovali, ale už se do toho pustíme.
Příští čtvrtek jdeme na měření.
Tak si to hezky užívejte. :k: Rybka

In reply to by rybka

Ahojky!!!Utíká to,utíká!!!Teď to poběží mnohem rychleji,prosinec uletí každopádně,Vánoce,svátky,Silvestr a bum.Taky jsem právě ještě nic nekupovala,ať to nezakřiknu!!!Tak se pak ve čtvrtek ozvi,jak ti dopadlo měření,můžeme si to porovnat!!! Víte,co to bude? Nebo se necháváte překvapit? :a:

stále tomu nemůžu uvěřit. Přepočítávám zbývající dny každý den. Je to naše první miminko. Celou výbavičku mám vybranou a odkazy zařazené v adresáři. Zatím jsme raději nic nekupovali, ale už se do toho pustíme.
Příští čtvrtek jdeme na měření.
Tak si to hezky užívejte. :k: Rybka

Ahojda :-) 10 týdnů, to je skoro neuvěřitelné, jak rychle to letí, alespoň mě se to tak zdá! Mám nakoupeno už skoro všechno, až na nějaké drobnosti. Co zjistím, že mi chybí po porodu dokoupím, s tím si hlavu nelámu :-)Prát a chystat tašku do porodnice si začnu až po Vánocích, myslím, že to stihneme! Jinak se máme fajn, nic nás netrápí, příští týden jdu na UZv, tak už se moc těším, co nového mi dr.poví, kolik mimísek váží, měří a tak!papa

In reply to by Julie25

Tak já mám všechno po starším synovi,ale jelikož byl květnový,tak nemám zimní oblečky,které musím dokoupit.No a taky věci,které se mi zničily,jako třeba přebalovací podložka,atd. Asi se do toho taky raději dám už teď,ať mám taky leden jen na praní,žehlení,chystání. Taky jdu příští týden ve středu na měření mimča,už se nemůžu dočkat.Minule mi doktor říkal,že má hlavičku víc jak o týden větší,tak jsem zvědavá. :a:

Ahojky... tak já se cítím relativně dobře, i když se začínám cítit jako malý tank.. :s: ... jinak věcí už mám nakoupených dost, chybí mi už jen pár drobností, které snad do konce roku stihnu dokoupit... abych to měla všechno a v lednu mohla hlavně dodělávat- praní, žehlení, doladění v ložnici, sestavení postýlky.. ale už se moc těším, až budu mít toho našeho cvrčka v náručí... nemůžu se dočkat!!! :)

In reply to by terezka.milacek

Ahojky!!!Tak já se spíš cítím už jak velký tank.Už mám přibraných 14 kilo,hrůza,pupek mám tak velký,že i vlastní máma neměla naposledy slov,jak mě viděla. Já mám plnou postel věcí po starším synovi,akorát to musím všechno probrat a zjistit,jestli mám i něco zimního,ale stejně chci koupit ještě minimálně 2 oblečky zimní,ať má nové,pěkné. Asi dám na vás a taky si nechám leden jen na ty dodělávky,asi bych stresovala celé Vánoce. Taky se nemůžu dočkat,až ho uvidím a budu mít v náručí!!! :cc): :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky