Ach jo, jsem to ale...

30.11.2008

...holky ode dneška patřím k těm maminkám, kterým spadlo dítko. Daneček mi spadl z postele, na bříško a asi i na hlavičku. Děsně brečel a já jsem si to strašně vyčítala. Naštěstí stačilo mu ukázat rybičky a už zase se usmíval. Je to možný, vím o tom, že se to může stát a stejně ho od toho neochráním. Ach jo, jsem to ale ....Proto maminky, buďte opatrní na své drobečky, opravdu stačí chvilička nepozornosti a je to v háji :(

Ahojky Natálko, mě taky Domča spadnul a to 2krát v obýváku na plovoučku z většího bonbonu, kde jsem ho přebalovala v noci a ve dne, a dobrý...takže se tím netrap a pokud Daneček brečel jen chvilku a papá a směje se tak je vše ok. My od té doby, tj. 14dní co mi spadnul, ležíme holt na zemi a vše děláme na zemi nebo na posteli a večer jen pouze na přebalováku z koupání, jinak to už nejde, děti nám rostou a víc se pohybují a točí na boky a chytají za nožičky a šup, je to moment a jsou dole...bud v klidu, nejsi ta nejhorší maminka, každé 3 mamce spadne dítě...a my tím, že chodíme cvičit do klokánka, tak holka co to tam cvičí, tak je rehábka a říkala, že děti jsou pružní, pokud spadne z menší výšky...sama má dvojčata holky a kdysi jí taky jedna spadla a dobrý...ted už budeš víc opatrná no, tak neměj výčitky...pa Kamča s Domčou

Ahoj Natalko. Me taky spadla mala z gauce. A to jsem lezela vedle ni. Bylo to 16. 11. Vecer po koupani ji kojim na gauci u TV a ona vzdy usne a ja ji prenesu do postylky. Tentorkat jsem ale mela nejak narocnejsi den a usnula jsem jako spalek. Mala se vzbudila a jak se vrtela, tak zuchla jak zok. Taky primo na hlavicku. Vzbudila me tupa rana a rev... Myslela jsem, ze se ve me krve nedorezou a chtela jsem ihnet jet na pohotovst. Behem chvilky ale prestala plakat a zacala si hrat a smat se, tak jsme nikam nejeli. No taky jsem si rikala,jak se to muze tem maminkam stat... no a stalo se to najednou i me. Byla jsem z toho uplne v soku, klepala jsem se, rvala jak pitoma. Ted si davam bacha, abych nahodou neusnula... :-) Tak se neobvinuj... Hlavne, ze je mala v poradku.

tak to tě plně chápu. Nám spadla 16.11. a nejhorší na tom je to, že je to taky moje vina. Šla jsem dělat ráno mlíčko a nechala sem ji na naši posteli a neřekla manželovi, že je vedle něho, nechtělo se mi ho budit a ona mezitím spadla. Kdybych ji nechala v postýlce nebo chlapa vzbudila ať na ni dá pozor tak by se to nestalo. Ale je to ponaučení. Naštěsí se ji nic nestalo, plakala ale za chvilu bylo po pláči tak jsem ani nikam nejeli, ale vyčítala sem si to, že sem ji mohla aspoň nechat prohlídnout a pořád jsem ji pozorovala. No hold se nám to stalo a už to nejde vrátit a doufám, že to bylo poprvé a naposledy :w: Snad se Danečkovi nic nestalo, to je nejdůležitější, až začnou chodit tak budou padat jak hrušky a to pak budou boule ;)

In reply to by gabula

Ahojík :a: Je to tak, bohužel za to můžeme jenom my, miminka na to zatím nemají vyvinuty mozkové buňky :n: Daneček je naštěstí v pořádku. Taky si říkám jako ty..."kdybych, kdybych...", ale ono je to těžký... :\/: A za chvilku nám opravdu budou padat jako hrušky :s:

Hlavně že se nic vážného nestalo,já jsem nedávno přiskřípla do dveří Andulce prstíčky :( ,naštěstí jen malinko,ale breku bylo taky hodně a já jsem z toho byla uplně hotová.je to hned,tak pa,brouček je krásný miminko :c:

Ahojky,tak to ještě dobrý,že se jste tak dobře dopli.To mě když moje nikolka spadla z postele tak musela být na pozorování v nemocnici,protože měla na čele bouli jak hrom a oni to prý u tech malích dětí hlídají,že ještě nemají tu nesrostlou část na hlavě.A stalo se nám to večer a nikolka musela být 24 hodin na jipce a já sem tam nemohla zustat sní a musela jí tam nechat mezi samíma cizíma lidma a 50 km od ní a to mi ani nedovolili se s ní ani rozloučit prý aby mě neviděla odcházet vzali mi jako by nebyla moje :w: :§) Byla to moje nejhorší noc v životě a doufám,že mě neco takového nepotká abych tak musela nechat samotnou :n:

In reply to by evík a nikýšek

Ahojky Evíku, nechat miminko samotinké, nikdy. Nechápu, že tě u něj nenechali a jak jsi řešila kojení? Daneček je naštěstí v pořádku, víc než na hlavičku, dopadl na bříško (před pádem se asi otáčel ze zádiček na bříško). Díkybohu. Teď budeme opatrnější, máme ponaučení pro příště.

já ti k tomu řeknu jen to že nejsi ani první a ani poslední... tohle se může stát každé a proto hned nejsi špatná, neudělala jsi to schválně tak se s tím netrap hlavní je že je malý v pořádku :c: a jinak malý je kouzelný :h: :h: :h:

Taky znám bohužel ten pocit.... :§) mě se to stalo před třemi dny a už nikdy víc to nechci zažít.A mrzí mě na tom to, že za to můžu já, že sem nedávala pořádně pozor :\/:

In reply to by PetulkaV

Ahojík Petulko, nejhorší je, že jsem ho hlídala jak oko v hlavě, ale jen jsem na chvilku odběhla z ložnice, bac, taková nepříjemně hluchá rána a potom neskutečný řev :§) A to jsem ho nechávala uprostřed manželské postele. Začal válet sudy a je při nich jak smyslů zbavený :00:

vůbec se tím netrap, znám tolik maminek, kterým se to stalo, prostě dítka padají. Vím, že se tomu dá zabránit, ale myslím, že se to stává opravdu běžně, co já vím, kdy já si Honzika špatně zajistím a poletí. Doufám, že se mi to nestane, ale stát se to může. Hlavně, že je vše v pořádku :)

Ahojky Natálko, znám ten hrozný pocit :r: Nám Michálek spadl ze sedačky a přímo na hlavičku :k: :k: :k: Taky plakal, ale brzo se uklidnil....ale za to já řvala ještě hodinu a hrozně si to vyčítala :w: Tohle se stane asi každé mamince...oni ty dítka jsou hrozně rychlé a nejde je mít stále ne očích...stačí vteřina a je zle :w: Říká se, že děti jsou gumové :h: ...tak ať jste v pořádku :h: ....Jo a máš moc krásného chlapečka :h: :qu: :dance: Sice nevím jak vypadá tatínek, ale krásný asi je po mamince :one: :h: :k: :qu:

In reply to by PETRUSE333

Ahoj Petruško, děkuju za pochvalu a ten hrozný pocit nás musí ponaučit, abychom příště byly pozornější, pohotovější a bůhví co ještě. Já už jsem klidnější (i když mě to samozřejmě mrzí). Daník se usmíval a nic mu (navenek) nebylo. Taťkovi jsme to neřekli, to by měl keců :00: Nemusí vědět všecko :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka