vcera jsem se musela nastvat

30.11.2008

pritel mel narozeniny a pozval me do restaurace na vecčeri. Kdyz jsme tam prisli tak jsem zahlidla u stolu tehotnou holku-asi kolem 30 ti let ji mohlo byt. no a kourila si jednu za druhou. My jsme tam byli hodinu a zatu dobu jich 5 urcite mela. jako nerikam kdyz nemuze prestat tak at kouri dve tri za den ale vykorit za hodinu 5 cigaret. :n: vzdyt to neni vubec hezke!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Kirsche. :a:
Vůbec si s tím nedělej starosti. Nemá to cenu. Pokud nemá špatné svědomí ta ženská, tak ty si s tím život neotravuj. :n: Já jsem sice taky nepřestala kouřit, ale 5 cigaret si nedám ani za celý den, natož za hodinu! :O A v restauraci nebo kdekoli před lidma... to vůbec ne. :n: Já se za to stydím. A je mi trapně. Jí je to určitě jedno.. A nikdo s tím nic nezmůže. :(
Martinka

In reply to by Martinkaaaa

Ještě jsem si vzpoměla na jednu událost... Mě je 20 let... a kolem sebe mám spoustu kamarádek, které také čekají nebo mají brzy miminka. A nedávno se k nám do paneláku nastěhovala moje známá ze školy. Je jí 18 let a má krásného 2 měsíčního chlapečka. Někdy se u mě zastaví a kecáme spolu. Já nerada někoho odsuzuju, protože mám taky své "mouchy", ale když mi řekla, že kouření vůbec neřešila... a chlast na zábavách taky ne, tak jsem dlouho přemýšlela nad tím, jestli se s ní mám bavit. :n: Dokonce mi prozradila, že si v těhu "tu a tam" dala pár "špeků" trávy! :jawdrop: Byla jsem z toho úplně mimo... Ale jak už jsem psala... raději na to nemyslet a zpytovat jen a jen svoje svědomí... ;)
Martinka

Já úplně nesnáším lidi co je jim jedno, že podkuřujou druhejm. A nejhorší je, když kouřej malýmu děcku, ať už je v bříšku nebo v kočáře- chudák se nemůže bránit...nechápu to. Já nechodím už ani do restaurací, kde se kouří.

sama jsem byla celkem silný kuřák (cca krabičku denně), ale kvůli plánovanému miminku se mi podařilo přestat měsíc před otěhotněním kouřit a jsem hrozně ráda. I když samozřejmě vím, že to není úplně ideální, že ty škodliviny stejně ještě v těle mám .... ale nepřidávám další a "nedusim" mimčo. Nechápala jsem, když mi teď vyprávěla jedna paní z baráku (před nedavnem porodila), že v porodnici byly skvělé sestry, protože jí den po pordu dovolily jít kouřit, protože kouřila celé těhu a nemůže to vydržet .... a teď kojí a samozřejmě kouří dál. Přijde mi to celkem nespravedlivé vůči těm, které by daly nevímco za to, aby mohly být těhu a dokázaly by pro to obětovat cokoliv. Pohled na těhuli s cigárem je fakt odporný :§)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

je to hrozny. jak by se to libilo ji kdyby byla nekde zavrena a nekdo ji tam smrdel ze? ja jsem taky drive kourila ale je to 4 roky a uz davno nekourim a ani nebudu!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka