Půjčování miminka

30.11.2008

Ahoj holky,já jsem asi náká divná,vždycky když si chce někdo půjčit Matyáška na vození tak nerada souhlasím.Začnu se o něj bát a mám takový divný pocit když je s někým jiným.I když vím,že se mu nic nestane,nepůjčuju ho nikomu nedůvěřivýmu.Máte to někdo taky tak,nebo jsem divná jen já?????? :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

tchýně neví jak na něj, švagrové málem spadl a mamka moje s ním drandí nejčastěj, je to dáno tím že bydlíme ve stejném baráku. Tchýňa dělá jako by ani neměla děcka nikdy, neví jak ho chytit a tak...teď když má skoro 5 měsíců je to lepší, ale švagrovou ráda vidím když s ním sedí....nevěřím jí ani za boha... nejraději bych nepůjčovala vůbec...ale přijde mi to blbý :00: kámoška mi psala jestli jí ho někdy půjčím, že se u ní bude mít dobře, já to všechno vím, ale asi zatím ne-e...až bude starší ;)

Ahojky, tak divná rozhodně nejsi a nebo jsme obě :s:
Jak ho mám z očí, tak sem nervózní, představuji si, jak pláče v kočárku... :§) Dokonce ani příbuzným ho nerada půjčuji, tchýni a tak. Jednou mi ho hlídala tchýně, šla sem na poštu, cca na 10 min a když sem přišla, tak Jozífek strašně plakal a ona s ním, protože nevěděla, co s ním má dělat. Bylo mi ho chudáčka tak líto, díval se na mě s výrazem, ty si mě opustila a pořád pokňourával, chudáček můj. Takže půjčování ne ne :n:

Ahojky,myslim ze je to uplne normalni,ja mela pri prvnim malym uplne to same a tak jsem zvedava jak to bude nyni az nas drobecek prijde na svet.... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka