KVĚTEN 2008

29.11.2007

Tak se taky květňáčci nenecháme zahanbit. Kdy máte porod vy? Já 13.5.08. A prý se říká, že se v květnu rodí velké děti :) Já bych chtěla zrovna malinké, 3 kg by stačili, no hlavně, aby bylo mimi zdravé.

Ahojky,já mám termín mezi 28.4. a 3.5.,ale snad to klapne 1.5.Nepřibrala jsem ještě ani kilo,ale to proto,že jsem se rok zpátky nehlídala,tak snad se nebudu ke konci kutálet ... Ale mám pocit,že se mi za posledních pár dní (jsem 18+3) strašně zvedlo břicho,tak už mám aspoň nějaký pocit...!!!!11.12.jdu na ten 3D do Havířova,tak se nemůžu dočkat co to bude až to bude.Podle té pověry s jehlou mi vychází holka,ale všichni kolem říkají,že to vidí na kluka,tak nevím.jo a pak na to sono a tam prý taky řeknou pohlaví,tak snad...

To nás tu moc není, že?! To jsem ráda, že se to jen říká a že to není pravda, že se rodí velké děti :) A kolik jste už přibrali jestli něco? Já už mám 2 kg nahoře a pupík už roste :)

In reply to by Kasandra

mám nahoře, ale určitě už jsem taky přibrala a možná to bude víc, jak 2kg. Budu se vážit o víkendu. Pupík mám už velkej, zrovna v úterý se naši smáli, jaký mám bříško a že až budu v pokročilejším těhotenství, že neprojdu dveřma. Přitom jsem myslela, že když jsem silnější postavy, že to na mě nebude tak moc poznat, ale asi tam toho místa moc nemám, že už mám takový pupík.

Ahoj Kasndro tak to ja te musim presvedcit ze se kvetnova miminka nerodi veliky teda aspon to neni muj pripad.Narodila jsem se 21.5 mela jsem 47cm a 2650g.To jsem byla nejmensi z cely nemocnice ale taky jsem z nich nejvic papala :-DDDDDDD

jsem květen, jako ty :) Já bych taky chtěla malý mimi. Já měla 3kg, můj přítel 4,15kg, tak doufám, že víc, jak 3,5kg to mimčo mít nebude :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka