Kalhoty

28.11.2008

Ahojte holky,chtěla jsem se zeptat jak nosíte kalhoty-jestli pod pupkem nebo v polovině bříška.Dotedka jsem nosila do poloviny a pomalu zjištuji,že nezapnu zips.Těhu kalhoty nechci.A když si ty kalhoty dám pod bříško tak se mi udělá kobela mezi nohami.Lenja :!k:

Kliknutím vložíte smajlíky:

mě naprosto vyhovujou těhu kalhoty s vysokým páskem přes bříško, sice mi trochu lezou, ale to teploučko je fajn, taky jsem dlouho nosila svoje kalhoty, ale když jsem si někde sedla tak mě to tlačilo do bříška. Tak je lepší pohodlí miminka i moje před módou.

ja mam tehotenske kalhoty a jsou to bokovky.Jsem desne pohodlne.Take jsem si myslela,ze buzdu nosit celé těhotenství jen moje kalhoty,ale za prve me dost mackalya za druhe nam byla zima na pupík :cc): :)

nosim bokovky hodne pod pupkem, ale uz me to zacina tlacit. Mam jedny tehotensky dziny,jsou celkem ok, ale normalni kalhoty vypadaj samozrejme lip :) Ale jelikoz me s tema normalnima uz trosku boli brisko, budu muset zacit nosit ty tehu.

už dělj těhu kalhoty pod pupek a je to rozhodně pohodlnější než klasické kalhoty. Já mám klasické lacláče z manžestru a pak mám 3/4 pod pupek a sukni s gumou pres pupik..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka