křeče

27.11.2008

holky mám na vás dotaz...v neděli jsem byla na pohotovosti, protože jsem měla šílené křeče a sotva se plazila..mimi bylo v pořádku, a dostala jsem na to hořčík..že by to mělo pomáhat, že ty křeče jsou při tom, když se tvoří tělísko..dneska v noci jsem je dostala ale znova, políval mě studený pot, bylo mi blbě a fakt jsem myslela, že je to moje poslední hodinka...říkala jsem si, že to je možná i těhu nevolnost, ale to si nemyslím...měla jsem při tom i pocity na zvracení...pak to přešlo...každý mluví o tom, jak se roztahuje děloha a že ho občas někde píchne, ale to já třeba vůbec nemám...máte někdo zkušenosti s tímto? pak mi manžel namíchal teda ten hořčík a přešlo to a já usla...děkuji za odpovědi(jsem v 6tt)

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak pro informaci...volala jsem k dr, ten tam dnes neni..tak me sestricka poslala na pohotovost, ze jsem mela jet prej hned vecer..udelali mi utz...5+5tt..vyrostli jsme...a mam nedostatek toho horciku a to, ze prej dost..takze jsem ho dostala do zily a bylo....pak mi predepsal dalsi prasky a snad se to pry zlepsi...pokud ne, tak mam hned naklusat..jinak v utery kontrola u mojeho pana dr...

In reply to by tatka_mamka

nejaky pan dr Stepanek...byl tak priblizne v mem veku:-))) tak jsem mu div neutekla..ale sympatak..a hodnej...ze prej se to holt nekdy stava...a ze s tim budu mit problemy asi az do konce...holt nase baby se bude jmenovat Magnesius..jak mi napsala kamaradka:-)))

In reply to by tatka_mamka

dostala jsem nejake pytlicky s horcikem, co se rozpousti ve vode a mam pit jeden denne a pak nejake tabletky..ale na krece vylozene..jenze jsem si precetla pribalovej letak a je tam napsano vyslovne, ze se nesmi brat v tehu...tak jsem si ho nevzala a zeptam se radeji v utery znova Miky na to...co mi povi

Zlatíčko, nemáš to jednoduché. určitě to bude ta děloha, každý to má jinak. A ten hořčík užíváš pravidelně?

In reply to by schatzeli

Možná je to tím. Raději trochu zvolni tempo, třeba je to pro tvé tělo větší zátěž než si myslíš. Až budeš mít ty první 3 měsíce za sebou tak se můžeš zase vrátit do normálu. Divím se, že nejsi na rizikovém po tom co se stalo minule.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka