Plavání:)

27.11.2008

Tak už konečně dávám fotečky z plavání :) malé se to moc líbí :qu: až na to otužování to prý není ono :00: dnes jsme se už i potápěli a Štěpánka je vážně šikulky jen to jsme ještě nefotili :( no tak příště... Jinak holky co nechodíte je to fakt super tak běžte :one: já platila 1300kč a 1000kč mi hradí pojištovna tak to je taky super :qu:

Ahojky, taky plaveme, ale ještě nemám žádné fotky. Zítra jde i tatínek, tak snad něco nafotí a já to taky přihodím. Zítra je potápěcí hodina, tak se na to moc těším...jestli si to Barunka bude užívat jako minule a všechny tam bude rušit svým dováděním :-) Plavání je super, viď??? Taky ti usne hned jak jí dáš do kočárku??

In reply to by zizalka19

Ahoj Marcelko :a: takže už se taky potápíte, to je bomba viď :!k: já jsem se toho bála ale malá je vážně vodnice moc se jí to líbí :!k: a pravda jakmile jí dám do kočárku tak spí tedy pokud nemá hlad to dokáže řvát na celý kolo :!k:

já pořád uvažuju o plavču.. nejsem rozhodnutá, ale asi bych to fakt chtěla zkusit.. bohužel je to takhle na zimu.. ani nevím, jak to tam chodí, jestli berou nováčky průběžně, nebo se musí čekat na nějaké ukončení kurzu.. fakt to vypadá lákavě a adámek myslím má taky rád vodu :-)

In reply to by Martii

no tak já musela čekat 2 měsíce než mě vzali, ale všude je to asi jiné, já tam zavolala oni si mě zaregistrovali a čekali jsme až mi zavolají :) na zimu to je bez auta blbé to vím z vlastní zkušenosti :00: tak příští rok chci jít tak v květnu...

nádherný fotečky...dneska jsem si byla zrovna zeptat u nás na bazénu, tak mi paní dala nějaký letáček....jen mě mrzí, že dělají i plavání do půl roku doma v rodině....to jsem nevěděla, možná bych toho využila....ale za 14 dní bude toníkovi půl roku, tak se vrhneme rovnou do bazénu :s:
jen je trochu vopruz, že ty kursy jsou v sobotu v osm ráno :n:

In reply to by Tesa

děkuji :c: u nás je bazének od 3 měsíců, do 3 měsíců je vanička... tak u nás jsou ty kurzy každý den, my chodíme pondělí od 15hodin a čtvrtky od 15:30 :) je divné že byste to měli jen jeden den v týdnu, jedině že by tam bylo málo lidí... u nás je narvané každý den už od rána :)

In reply to by Pechy

jojo, rodila :s: včera jsem si vzpomněla na jednu kolegyni, která mi chvíli po porodu říkala, buď v klidu, dítě do půl roku nemůžeš rozmazlit, takže chovej, hýčkej atd.... no mě se ta teorie líbila a říkala jsem si, že půl roku, to je přece dlouhá doba.....prd, už nám ta půlka klepe na dveře

fakt pěkný fotečky, už se moc těším, až budeme taky v bazénu, zatím chodíme do vaniček a to se Honzikovi moc líbí. Minule jsem držela už jen za hlavičku a byl v pohodě :) Fakt se mu voda líbí a koupání fakt miluje :) Na ten bazén se fakt tak těším :)

In reply to by Pechy

děkuji :c: my začali hned bazénkem a můžu říct že to držení za hlavičku taky děláme a kolikrát mám strach že jí utopím :!k: :!k: :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky