Kdy vam zacaly deticky spojovat slabiky a rikat neco jako slova?

27.11.2008

Ahojky holky,
porad tady ctu jak to ci ono mimo uz rika tata,baba apod. a u nas nic ani naznak nejakeho slova,jako pisti jako policejni sirena,vyska a dela brrrr,vrrrr,jeeeeee ale jinak nic.Adamkovi je 7,5 mesicu.Vim,ze to je individualni,ale jen jestli nejsi nejka pozadu.

Natálka začala říkat BÁBA až okolo 8 měsíce,ten den,co se začala pohybovat na kolínkách,takže nejřív nic,a pak všechno najednou :s: ale HELE a JÉJÉ to už říká dlouho...Já se těšim,až bude říkat celý věty :c:

aďas začal ve 4 měsících křičet z postýlky mamamamama, pak to ustalo a teď si povídá pro sebe, ale nejsou to sloval, možná ani slabiky.. je to spíš takový žvatlání :-) a má z toho děsnou legraci, asi povídá něco legračního a my bohužel nerozumíme :s: jo a naučil se ňaňaňaňaňa :-) z reklamy na t-mobile :s:

Ahojky, buď úplně v klidu..Monča sice začala krásně od 7mi měsíců říkat mamamama...pak přestala a teď zas říká ďa..na méďu...tsitsi na kočičku a jinak říká tatata, dadada,dděědědeda...a tak, ale ještě to k ničenu nepřiřazuje a je nám 8,5..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka