screening

27.11.2008

Ahojky, tak zítra jdu na screening v prvním trimestru a mám docela strach, chci aby bylo všechno v pořádku, ale pořád se necítím jako těhotná, za celou dobu mi bylo jen dva dny špatně, jinak mi vůbec nic není, na váze jsem spíš 3 kg shodila než přibrala a bříško taky pořád nic, už aby to bylo za mnou s dobrými výsledky :-))

Ahoj, já jsem v 10.tt a taky mi zatím nic není, až je mi to divný :-) Určitě to dobře dopadne, pak nezapomeň písnout a pochlubit se!!!

Vůbec si s tím nelam hlavu, uvidíš, že bude všechno v pohodě. Jak se říká, nemalovat čerta na stěnu :ww: Taky mi vůbec nebylo špatně, ani jsem neblila a podobně, teď jsem v 15tt, bříško nemám a nepřibrala jsem zatím ani deko, krom toho že v noci skoro nespím, se mimi vůbec nějak neprojevuje :ooo:

PS: Ale upřímně chápu Tvoje starosti, jdu 16.12. na triple test a taky nejsem zrovna 100% v klidu, ale bude to určo OK :qu:

nenervuj se, je to zbytečný :-) Já tě možná taky trošku uklidním. Jsem 20+1 a těhotně se taky necítím :-) Za celou dobu mi bylo blbě jen 2x (a to ne z těhotenství), bříško ještě skoro nemám, pohyby necítím. Buď opravdu v klidu, horší by bylo, kdybys celý těhotenství prozvracela, takhle si to užívej a neboj, všechno bude v pořádku :-)
Tak držím pěsti na screeningu, my jdeme příští pátek (na druhej trimestr) a já se už nemůžu dočkat :-)
A s tím ubýváním na váze se taky netrap, já taky ze začátku spíš hubla (a blbě mi nebylo), a doteď jsem ještě nepřibrala. Holt, každá to máme jinak...

Ahojda, já jsem ve 28tt a těhotně se také necítím, buď ráda!!!! Určitě bude vše v pořádku a nestresuj se :)

já na tom byla snad ještě líp, špatně mi nebylo vůbec a těhotná sem se začala cítit až se prcek rozhodl, že si u mě v bříšku zařídí cirkus... :\x: Jinak ti moc přeju, aby bylo všechno v naprostém pořádku a ty sis skvěle užívala těhulkování. :dance: a bříško mi začlo růst až kolem 18 tt.měj se krásně...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka